Візьміть у добрі руки пухнастого друга

Візьміть у добрі руки пухнастого друга

Мрієте про маленького пухнастого друга?

Продовжуємо рубрику «Добрі руки» з посиланням на сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» та публікуємо 5 актуальних оголошень, завдяки яким ви зможете знайти чотирилапого малюка для себе.

Кому пухнасту любов?

«Знайшли у лісі 5 кошенят. Геть маленькі, орієнтовно 1.5 місяця. Дуже гарні. Глисти виженемо, прививки зробимо. Пишіть, телефонуйте. Привезу вам маленьку любов», – пишуть в оголошенні. 

Відео дня

Усі подробиці за телефоном: 0960832988. 

Потрібна любляча родина

«Приїхала погостювати до батьків, а тут сюрприз: 8 викинутих місячних кошенят і дрібна собачка з цуценям. Дуже хотілося б знайти їм родину. Що їх чекає тут, де нікому немає до них діла? Кошенята чистенькі, тимчасово приютилися біля наших котів. Їдять вологий корм, дитячий паштетик. Починають звикати до лоточка. Сподіваюсь, що у малюків буде своя любляча родина», – зазначають у пості. 

Додаткову інформацію можна дізнатися тут: 0961219101, 0931219101.

Котик-красунчик хоче у сім`ю

«Прийшов у двір малюк-котейка. Красунчик, орієнтовно 3 місяці, зовсім крихітка. Відігрітий, помитий, оброблений. Гарно їсть і освоїв лоток, вночі не кричить. Якщо чесно, то взагалі не кричить, навіть нявчить пошепки. Любить ігри і ласку. Жде з нетерпінням свою сім`ю. Якщо у тебе немає хлопця, візьми кота – на осінь саме те: м`який, теплий і дуже ласкавий. Якщо у тебе немає дівчини, візьми кота: дівчата люблять котів, кіт pickup Master тобі на допомогу. Якщо у вас дружна сім`я і навіть є дітки, тут точно треба брати кота – у вас з`явиться ще одна пухнаста дитина, навчить діток усіх особливостей котячого життя, турботі про ближнього і про себе передусім. У житті дуже знадобиться. Бери кота. Без коте і життя не те. Не запитуйте, чому собі не залишаю, всіх, кого змогла, вже годую і регулярно глажу. Всім добра. Жду дзвінків від бажаючих взяти щастя у дім», – йдеться у дописі. 

Ви все ще без кота? Виправляйте це – телефонуйте: 0674888015, Жанна.

Сімба, Кузя і Томік шукають родину

«Житомир. Кошенята 3 хлопці шукають дім. Лише проживання в квартирі чи домі. Лоток знають. Сімба, Кузя, Томік», – інформують у оголошенні. 

Пишіть Dasha Volnytskaya у Фейсбук. 

Нора шукає люблячих господарів

«Житомир. У пошуках домівки чарівна дівчинка Нора. Вона була зовсім крихітною, коли син підібрав її вночі. Дівчинка дуже привітна, обожнює дітей. Зараз їй близько 3-х місяців, вона має дві вакцини і стерилізована. Повністю готова до переїзду у свою родину», – пише авторка посту. 

За додатковими подробицями телефонуйте: 0973712733. 

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up