Вінтажні прикраси, які продають житомиряни в інтернеті

Вінтажні прикраси, які продають житомиряни в інтернеті

Часто житомиряни не поспішають позбутися речей, якими не користуються. Вигідніше ж продати та отримати вигоду з непотрібної речі, з іншого боку – для когось ця річ може виявитися корисною.

Цього тижня журналісти газети «20 хвилин» переглянули один із найпопулярніших українських сайтів з публікації безкоштовних оголошень для того, аби з’ясувати, за якою ціною пропонують придбати у Житомирі прикраси.

Ми зібрали найцікавіші старовинні прикраси, які можна придбати у Житомирі.

  • Дерев’яне намисто

Відео дня

Дерев’яне намисто зі слонами (саме так, то слони, а не черепи, як мені спершу здалось). У мене все, як завжди: спочатку виникли жарти про окультичні практики та викликання духів, а потім я розгледіла слоників.

Автор оголошення пише про вінтажність та унікальність дерев’яної прикраси, але це дрібниці, головне, щоб жодного прокляття на ній не було.

Ну і за традицією – ціна 500 грн.

  • Інь-Ян

Вінтажний і старовинний брелок та кулон інь-ян.

Замітка: інь-ян – основні поняття давньокитайської натурфілософії, космічні полярні сили, що постійно переходять одна в одну (жіноче –  чоловіче, темне – світле, пасивне – активне).

Брелок та кулон із Німеччини, у відмінному стані, матеріал виготовлення – латунь. Всередині є щось, бо він грає, ніби дзвінок.

Автор оголошення встановив ціну – 380 грн.

  • Етнонабір

Набір виготовлений із пробкового дерева в етностилі. Автор оголошення зазначає, що намисто та браслет привезені із Австралії та є вінтажними.

Відомо, що ручна робота завжди цінувалась вище, тому й ціна за дерев’яний набір – 500 грн.

  • Привіт із 90-х

Шапка – це не зовсім прикраса, імовірніше – головний убір, проте такий норковий капелюх точно прикрасить будь-який образ своєю неординарністю.

Коли я дивлюсь на цю шапку, у мене виникають теплі спогади – таку ж носив мій дідусь. І взагалі у 90-х такого типу шапки були на піку популярності: крик моди, як то кажуть, проте, як на мене, це був крик про допомогу.

Але мода циклічна, і, думаю, за кілька років популярність на такі шапки повернеться, а оскільки сани потрібно готувати завчасно – продивіться уважніше до цієї моделі. 

Шапка зі справжньої норки, от тільки не варто про це говорити зоозахисникам. 

«Вроде новая, вроде женская», – пише автор оголошення та гордо називає шапку «вінтаж». З таким підходом до торгівлі небагато він продасть, ще й за таку ціну – 1 700 грн.

До речі, на цьому ж таки сайті можна знайти і нові шапки з норки вдвічі дешевше.

Марія Кравчук

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up