В Україні готуються до масштабного "Дня кар’єри"

В Україні готуються до масштабного "Дня кар’єри"

Більше 10 областей України охопить масштабний день кар'єри "PROFIT DAY". Це серія заходів, які поєднають у собі ярмарок вакансій, тренінги, майстер-класи та презентації від роботодавців.

Як зазначають організатори події, перш за все захід призначений для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою роботою.
- Цього року  День кар’єри "PROFIT DAY" ми проводимо вже втретє. За цей час значно зросли масштаби заходу, збільшилась кількість міст-учасників та потенційних партнерів. Незмінним залишається одне – це допомога у пошуку роботи. Молоді люди зможуть більше дізнатися про професії або навіть спробувати працевлаштуватися. З іншого боку це хороша можливість компаніям знайти собі молодих і мотивованих фахівців - розповів керівник проекту Святослав Абрам'юк.
У 2017 році День кар’єри триватиме у різних містах з 17 травня по 10 червня. Проведуть заходи у Луцьку (17 травня), Вінниці (20 травня), Харкові (18 травня), Дніпрі (27 травня,) Львові (27 травня), Тернополі (25 травня), Мелітополі (24 травня) та Івано-Франківську, Києві, Запоріжжі, Краматорську.
Як і в попередні роки проект спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб.

 -  Згідно соцопитування 90%  внутрішньо переміщених осіб називають основною проблемою - це працевлаштування. Проте, сьогодні мало хто про це говорить. Надіємось, що  завдяки нашому проекту ми зможемо вирішити проблему працевлаштування як для безробітної молодої людини, так і для молодих сіб, які вимушено переїхали, зазначає голова ВМГО "Молодіжний центр працевлаштування" Роман Мельник.

Більше про подію на сайті: profitday.info

Сторінка у соцмережах: FB.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3°
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up