В області вже придбали 9 квартир для дітей-сиріт та 1 будинок під ДБСТ

В області вже придбали 9 квартир для дітей-сиріт та 1 будинок під ДБСТ

На Житомирщині для дітей-сиріт та осіб з їх числа вжепридбали 9 квартир, ще 8 у стадії оформлення і найближчим часом теж будуть куплені.

Також вже купили 1 будинок під ДБСТ у Брусилівському районі, - інформує прес-служба ОДА.

Про це інформує служба у справах дітей ОДА. Так за кошти державної субвенції в області придбали один житловий об’єкт під дитячий будинок сімейного типу, 9 квартир для дітей-сиріт та осіб з їх числа. Ще 8 квартир на стадії оформлення документів, проте рішення комісії за цими об’єктами прийняте позитивне і найближчим часом ці житлові площі будуть придбані. Загалом за результатами засідань комісії місцевим бюджетам розподілили 6 млн 678,5 тис. грн державної субвенції на придбання житлових об’єктів.

За кошти державної субвенції в області придбають:

Відео дня
  • один житловий об’єкт під дитячий будинок сімейного типу (Брусилівський район),
  • 7 квартир під соціальне житло для 7 осіб з числа дітей-сиріт (м. Житомир, Новоград-Волинський, Баранівська, Радомишльська міські ОТГ, Лугинська та Хорошівська селищні ОТГ),
  • 10 квартир у власність 11 особам з числа дітей-сиріт, одна з яких має інвалідність (м. Житомир, Черняхівський район, Коростишівська, Олевська міські ОТГ, Пулинська та Червоненська селищні ОТГ, Семенівська сільська ОТГ).

За інформацією служби у справах дітей ОДА, на сьогодні уклали договори купівлі-продажу на 9 квартир для 10 осіб з числа дітей-сиріт, та житловий об’єкт під дитячий будинок сімейного типу.

Нагадаємо, що цього року Житомирщина отримала 18 млн 255 тис. грн субвенції з державного бюджету для придбання, будівництва і реконструкції житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дитячих будинків сімейного типу та малих групових будинків.

Триває збір пропозицій та документів від РДА, міських рад, ОТГ області для прийняття обласною комісією рішень щодо визначення напрямів та об’єктів, на які у 2018 році буде спрямована субвенція. Подати заявки на придбання житла можна до 15 грудня поточного року.

 Про те, як використати шанс на придбання житла за державні кошти для дітей-сиріт та дітей з їх числа – читайте тут.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up