В обласній раді обиратимуть керівника міжрайонного діагностичного центру в Коростені

В обласній раді обиратимуть керівника міжрайонного діагностичного центру в Коростені

В обласній раді 16 січня відбудеться засідання конкурсної комісії, на якому обиратимуть директора комунального некомерційного підприємства  «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені».

Як повідомляє пресслужба обласної ради, на посаду керівника комунального закладу охорони здоров’я претендують 3 кандидати. Наразі на комунальному некомерційному підприємстві  обов’язки директора виконує Олександр Гутевич.

Конкурсна комісія розпочне роботу об 11.00  за  адресою:  м. Житомир, майдан  ім. С.П. Корольова, 1, каб. 204 (2-й поверх).

Детальну інформацію про проведення конкурсу можна переглянути у рубриці «Управління майном».

Відео дня

Нагадаємо, що обласна рада запрошувала громадськість долучитися до обрання директора комунального некомерційного підприємства  «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені»

Варто зазначити, що конкурс відбувається відповідно до  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення обласної ради «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами, розпорядження голови обласної ради «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр  у м. Коростені».

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up