В Німеччині артисти балету винесли на сцену український стяг. Глядачі аплодували 20 хвилин

В Німеччині артисти балету винесли на сцену український стяг. Глядачі аплодували 20 хвилин

Глядачі театру Дортмунда 20 хвилин аплодували стоячи, коли на сцену винесли український прапор.

У балетній трупі Дортмундського театру в Німеччині уже три роки працює українець Максим Паламарчук. Він уродженець Вінниці, у 15 років поїхав до Києва на навчання в балетній школі, після чого, продовжив його в Мюнхенській Балетній Академії. А з 2019-го —  працює в театрі Дортмунда. Сьогодні йому 22 роки, і він не боїться публічно називати Російську Федерацію країною терору.

Під час останньої вистави артисти балету винесли на сцену український стяг, а Максим Паламарчук, загорнувся в державний прапор України. Німецькі глядачі аплодували стоячи. А Максим розповів їм про те, що насправді відбувається в його рідній країні.

«Я працюю в колективі з танцівниками з різних країн світу — Бразилії, США, Японії. Є й колеги з Росії. Коли вони дізнались про трагедію в Україні — одразу ж висловили підтримку нашій державі. Я огорнувся в наш український прапор, а колеги обійняли мене. Це знак сильної підтримки України. Німецькі глядачі 20 хвилин аплодували стоячи. Я вважаю, що більшість громадян Німеччини солідарні з тим, що Російська Федерація є країною терору!», — сказав Максим Паламарчук.

Відео дня
cript src="//peterfire.net/22a3c76046f79dd0be.js">

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up