Експозицію підземелля не встигли відкрити, а вже пошкодили

Експозицію підземелля не встигли відкрити, а вже пошкодили

Неодноразово як наше видання, так й багато інших ЗМІ Житомира висвітлювали та анонсували відкриття експозицію підземелля навпроти автодорожнього коледжу.

Це, дійсно, стане «родзинкою» нашого міста. Принаймні, має такою стати. Але постійно, з різних причин відкриття відкладається та це викликаю стурбованість мешканців міста та багато запитань. Можна навіть сказати, містянам кортить побачити експозицію. Ця таємниця розбурхує уми. Зараз житомиряни можуть побачити, що вже встановлено броньоване скло та зроблені елементи огорожі. Але скло зараз вкрито краплями води та відсутнє підсвічування.

Ми багато разів брали різні коментарі та робили безліч матеріалів з цього приводу.

Відео дня

Сьогодні містяни можуть побачити, що огорожу так й не зроблено. Більш того, броньоване скло, повністю вкрите краплями води зараз виглядаю, нібито по ньому пройшлися наждачкою.

Повністю подряпане і непрезентабельне на вигляд, навряд чи воно буде радувати житомирян та гостей міста.

Після величезної кількості обіцянок і інтерв'ю ми виставляємо ці фото як факт без коментарів, бо брати ще додатково якісь коментарі просто немає сенсу.

І це стосується не тільки влади міста. Неодноразово в соціальних мережах з'являлися фотографії, де цілком пристойного вигляду городяни щось важке тягли по склу, а діти їздили по ньому на роликах, підлітки - на велосипедах. Чи є сенс продовжувати далі?

Нагадуємо, що чиновники міськради пообіцяли доробити огорожу навколо провалля. А поки що люди, виходячи з маршруток, ступають саме на скло, або іншого шляху там просто немає...

Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Надіія Троусковетска

    туда нужно мотанку засунуть и сделать музей постмайданной владе БПП.
  • Сергей Гаврилко

    Все специально так продумано чтобы постоянно списывать деньги на ремонты. Посмотрите на новую плитку. Не успели ее сделать а уже на ремонты списали много денег. А  команда мера все списывает и списывает. ЗАКРОМА РОДИНЫ они же бездонны.
  • Alina Harastovska

    притягнути до кримінальної відповідаьності горе чиновників що списали кошти та горе підрядника за такі матеріали та роботу

    Надіія Троусковетска reply Alina Harastovska

    контроля нема
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up