Упродовж минулої доби рятувальники області 10 разів залучалися на гасіння пожеж

Упродовж минулої доби рятувальники області 10 разів залучалися на гасіння пожеж

 

5 пожеж сталися у приватних домоволодіннях та 5 ще на відкритих територіях.

Так, у с. Саверці Житомирського району, попередньо через пічне опалення, сталася пожежа в приватній оселі. Впритул до гарячої груби стояло ліжко, на якому зайнялася постіль, звіди вогонь швидко поширився по кімнаті і на стелю, оздоблену пінопластовими плитами. Година знадобилася бійцям ДСНС щоб повністю приборкати загоряння. В результаті вогнем знищено майно в кімнаті на площі 9 кв. м. Інші приміщення оселі вдалося врятувати.

А в м. Радомишль того ж району рятувальники понад 1 годину гасили палаючу шиферну покрівлю житлового будинку, що ймовірно зайнялася через куріння в надвірній споруді. Полум’я встигло знищити 50 кв. м покрівлі. Вдалося запобігти поширенню вогню всередину оселі та на розташовану поруч триповерхову новобудову.

В с. Карпівці Житомирського району, м. Новоград-Волинський та в с. Підруддя Коростенського району бійці ДСНС ліквідували загоряння трьох господарчих будівель. Також упродовж доби рятувальниками області ліквідовано 2 займання сухої рослинності на площі 5 га, 2 пожежі сміття та ще 1 загоряння копиці сіна.

Відео дня

Під час усіх загорянь загиблих та травмованих не має. Наразі остаточні обставини усіх надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up