Україна під обстрілами: ситуація в регіонах станом на ранок

Україна під обстрілами: ситуація в регіонах станом на ранок

Як пройшла ніч у регіонах України.

Харків

П’ять нічних вибухів. Ворог влучив по Слобідському, Київському та Новобаварському районах міста.

Дніпропетровщина

Відео дня

Окупанти ударили з «Градів» та ствольної артилерії по Нікопольському району. У Марганець прилетіли до 40 реактивних снарядів. Постраждали троє людей, у тому числі 12-річний хлопчик. Також ворог 10 разів поцілив зі ствольної артилерії по Нікополю. Криворізький район обстріляно з «Ураганів».

Краматорськ

Цієї ночі Краматорськ пережив 11 ракетних обстрілів.  Росіяни били по приватному сектору, пошкодили 3 житлові будинки. Жертв та поранених немає. Також рашисти обстріляли ракетами Курахове. Серед інших цивільних споруд пошкоджено Центр культури і дозвілля, де ночували вимушені переселенці. У місті пожежі, під завалами зруйнованих будинків — їхні мешканці. Перебувати на території області небезпечно. Донецька ОВА вкотре закликає до евакуації!

Миколаїв

Минулої доби рашисти обстріляли місто Миколаїв та села Миколаївського району. У Баштанському районі обстріляно села Березнегуватської та Широківської громади. Внаслідок обстрілів зафіксовано численні пожежі та руйнування житлових будинків. У смт Березнегувате загинула жінка.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up