У житомирському гідропарку врятували тонучу жінку

У житомирському гідропарку врятували тонучу жінку

У вівторок, 8 серпня близько 19 години під час відпочинку на дорослому пляжі гідропарку, завдяки оперативним діям рятувальників міської комунальної рятувальної служби на воді, вдалося врятувати життя 23-річній жінці, мешканці Житомирського району.

Відпочиваюча,перебуваючи у воді втратила рівновагу, почала тонути та звати на допомогу. Це не залишилось поза увагою чергових рятувального посту міської комунальної рятувальної служби на воді. Чергові негайно прибули на місце події на катері та підняли жінку з води, доставили на берег, де черговий лікар надав необхідну первинну медичну допомогу.

Після екстреної допомоги рятувальники виклали бригаду швидкої медичної допомоги, яка госпіталізувала потерпілу в стані середньої важкості до Центральної районної лікарні.

За висновками рятувальників до нещасного випадку призвело нехтування правилами безпеки відпочиваючою.

Відео дня

Особливо це є актуальним під час відпочинку поблизу водних об’єктів, коли відпочиваючі є занадто самовпевнені і нехтують застереженнями, які неодноразово доводяться через засоби масової інформації, а також безпосередньо через гучномовці на дорослому і дитячому пляжах

Вкотре нагадуємо, що під час відпочинку на воді слід дотримуватись елементарних правил безпеки, вода не прощає легковажності та не терпить пустощів. Пам’ятайте про це завжди.

З метою запобігання нещасних випадків на водних об’єктах управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертаєтьсядо мешканців міста - дотримуйтесь правил поведінки на воді.

Бережіть своє життя та здоров’я!

За матеріалами прес-служби Житомирськї міської ради

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up