У Житомирській міськраді збирали гроші на допомогу Розенблату

У Житомирській міськраді збирали гроші на допомогу Розенблату

Засідання Житомирського міськвиконкому 19 липня перервали активісти, які закликали посадовців допомогти грошима нардепу Бориславу Розенблату, якого звинувачують в отриманні хабаря.

 

 

Ініціатор саркастичної акції Євген Кузнєцов, який представляє ГО «Союз воїнів-добровольців» розповів, що їх мета — «підтримати депутата, який був у провладній партії, позиціонував себе як опозиціонер і таким чином долучився до рядів опозиції».

Як пояснив Євген Кузнєцов, його метою було викликати реакцію у членів виконкому.

 

Відео дня

«Вони показали своє дійсне обличчя. Коли сюди приходять люди, які називають себе патріотами і активістами, коли вони зривають сесію — їм ніхто нічого не говорить і не забороняє. Вони лобіюють чиїсь інтереси. Коли ж мова зайшла про «допомогу» людині, яка вчинила злочин, передбачений кримінальним законодавством — вони повели себе як малі діти», — говорить ініціатор акції.

Варто відзначити, що поки активіст давав коментар, одна із житомирянок пожертвувала на допомогу нардепу аж 75 копійок, заявивши, що цим жестом вона все сказала. Окрім цього в коробці вже було 3 грн, які вкинули туди містяни на Михайлівській.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up