у Житомирі завершилася фінальна частина Чемпіонату ДСНС України з футзалу

у Житомирі завершилася фінальна частина Чемпіонату ДСНС України з футзалу

11 квітня на базі спортивного комплексу ФСТ «Динамо» у Житомирі завершилася фінальна частина Чемпіонату ДСНС України з футзалу.

За звання чемпіона турніру змагались три команди: рятувальники Херсонської та Кіровоградської областей, а також команда «Рятівник» Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, - інформує управління ДСНС України у Житомирській області.

Зазначені команди вибороли перемогу у своїх відбіркових групах. Зокрема, рятувальники Херсонщини стали кривдниками житомирян. Обидві команди в групі «А», перегравши збірну Управління ДСНС України у Чернівецькій області та, зігравши очну зустріч в бойову нічию 1:1, набрали однакову кількість залікових балів – по 4. Однак за рахунок додаткових показників по забитим м’ячам до наступного етапу пройшло Головне управління ДСНС України у Херсонській області.

Відео дня

Щодо інших фіналістів. Управління ДСНС України у Кіровоградській області тріумфувало із 7-ма заліковими пунктами у квартеті «В», випередивши рятувальників із Рівненській, Черкаській та Івано-Франківській областей. Черкаський же інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля був найкращим у квартеті «С». Курсанти, також набравши сім очок, залишили поза турніром представників Луганської та Харківської областей, а також Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Згідно регламенту змагань, боротьба між фіналістами за призові місця проводилась за круговою системою. Тобто команди зіграли між собою по одному матчу, всього три гри.

Отож у першому матчі дня з рахунком 5:2 футболісті ДСНС у Кіровоградській області завдали поразки суперникам із Херсонщини. В наступній грі кіровоградці з такою же різницею м’ячів, з рахунком 3:0 програли Черкаському «Рятівнику». У вирішальній – третій грі херсонські рятувальники для здобуття чемпіонства повинні були здобувати звитягу над курсантами з різницею більше трьох м’ячів. Південним фахівцям ДСНС це не вдалося. Вони переграли майбутніх колег з Черкаського ВНЗ, але лише з різницею в 1 гол – 2:1.

Отже, завдяки додатковим показникам по забитих м’ячах, чемпіоном фінальної частини турніру ДСНС України з футзалу стала команда курсантів Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Срібні призери – Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Бронзу здобули рятувальники Головного управління ДСНС України у Херсонській області. Кращим гравцем турніру став нападник команди-чемпіона – Влад Блонський, який забив 8 м’ячів у ворота суперників. Нагородження проводили начальник У ДСНС України в Житомирській області Ігор Нікітчук та  легендарний український футболіст, заслужений майстер спорту Вадим Євтушенко.

Рятувальники Житомирщини вітають переможців з успішним виступом та бажають нових звитяг на футбольному поприщі.  

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up