У Житомирі відкрився сервісний центр МВС з електронною чергою та буккросингом

У Житомирі відкрився сервісний центр МВС з електронною чергою та буккросингом

Загалом  це 57-й в Україні та 5-й в Житомирській області сучасний сервісний центр МВС, презентований у ході реформи.

Створення комфортних умов для відвідувачів — одна з ключових вимог реформування сервісних центрів, орієнтованих на потреби громадян. Цьому сприяють спрощення механізмів надання послуг, оперативність, доброзичлива офісна атмосфера з увагою до дітей, адже в офісі облаштований ігровий куточок, є можливість скористатись безкоштовним Wi-Fi та буккросинг-полицею.

Громадян у новому центрі обслуговуватимуть 16 підготовлених працівників, які працюватимуть без обідніх перерв з вівторка по суботу; вихідні дні – понеділок та неділя. Очікується, що за один робочий день працівники надаватимуть до 200 адміністративних послуг. Усі нові сервісні центри МВС обладнані відеокамерами спостереження, завдяки їм перед тим, як їхати до центру, можна переглянути на сайті hsc.gov.ua його завантаженість.

«У нашому новому європейському центрі є усі необхідні матеріально-технічні умови для надання якісних послуг населенню. Наша професійна задача – зменшити черги та рівень зловживань у сфері реєстрації автотранспортних справ, які були у ліквідованих «МРЕВ». В середньому за робочий день ми обслуговуємо від 80 до 100 операцій – це 200 людей», -  Анатолій Опанащук, начальник регіонального сервісного центру 1841 у м. Житомирі.

Відео дня

Незалежно від місця реєстрації, тут можна швидко та комфортно замінити й отримати посвідчення водія, зареєструвати або перереєструвати авто та інші послуги. До слова, послуги будуть як платними, так і безоплатними.

«Радий за мешканців Житомирської області, реформа прийшла впевненим кроком і до вас. Це вже 57-й сервісний центр, який запрацював в Україні, який надає усі необхідні якісні послуги у новому форматі. Я переконаний, що ми рухаємось в правильному напрямі», - зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Однією з переваг послуг сервісного центру МВС - отримання довідки про несудимість в режимі онлайн.

«В електронному вигляді до нас звертаються громадяни для отримання довідки про несудимість. З використанням електронного підпису людина може, не виходячи з дому, замовити довідку, наскласти свій електронний підпис, тоді прийти і лише отримати паперову копію, аби далі використати її за цільовим призначенням», - зазначив Анатолій Опанащук.

У Житомирській області також функціонує мобільний сервісний центр МВС, що обслуговує громадян у населених пунктах, де немає стаціонарних центрів. Графік виїздів пересувного сервісного центру залежить від попиту, дані якого вислідковують на місцях. Ознайомитись з ним можна на сайті Головного сервісного центру.

Розташувався сервісний центр за адресою: с. Довжик, вул. Богунська, 1 -а. Аналогічні структури вже працюють у Радомишлі, Новограді-Волинському, Бердичеві та Коростені.

Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном:(044) 290-18-99 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС.

Аліна Бойко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Наташа

    Сидимо день.не відомо чи пройдем.жах
  • Sergey Zaytsev

    А ноаый начальник -позвонковый юноша -23лет от роду !Это не коррупция в чистом виде ? Натуральный беспредела!
  • Dmitriy Stefanovich

    Ще про їдальню забули написати! Теж досить непогано
  • Юрий Кияшко

    Издание, а разве в соловьином языке есть слово" буккросинг"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up