У Житомирі урочисто склали присягу дільничі інспектори та працівники кримінальної поліції. Фоторепортаж

У Житомирі урочисто склали присягу дільничі інспектори та працівники кримінальної поліції. Фоторепортаж

Сьогодні,  21 липня, біля приміщення Головного управління Нацполіції в Житомирські області урочисто прийняли присягу на вірність українському народу 87 дільничих інспекторів поліції та оперативників.

 

Поліцейські пройшли конкурсний відбір, успішно завершили фахове навчання та розпочинають свою службу.

Відео дня

«У нас дійсно був некомплект працівників, він і сьогодні не великий, але є. Зараз проходять завершальну стадію навчання слідчі наших підрозділів,  і ми оголосили набір до патрульної поліції та до служб реагування патрульної поліції. Ці працівники зараз  значно підсилять роботу структурних підрозділів нашої області. Ми дуже їх чекали, тому що це - нова кров, це вже не  ті старі міліціонери, це люди, які прийшли та самі виявили бажання, пройшли  чотирьохмісячне навчання,  склали іспити  і з сьогоднішнього дня вони вже повноправні працівники головного управління Нацполіції області», - розповів начальник ГУНП в області Вячеслав Печененко.

Спілкуючись із журналістами, новоспечені поліцейські розповіли, що з нетерпінням чекали цього дня - прийняти присягу та потрапити до рядів поліцейськи, аби скоріше приступити до виконання службових обов’язків.

«Як це не банально звучить, але з самого дитинства у мене була мрія пов’язати своє життя з првоохоронними органами і коли почула про набір, не вагаючись подала заявку, і ні краплі не жалкую про свій вибір. Зараз скоріше вже хочу почати працювати і переймати досвід свої колег», - наголосила  дільничий  інспектор Марина Волошина.

Нагадаємо, що минулого місяця житомирські поліцейськи отримали 18 нових авто та зал для підтримання спортивної форми.

Алла Гетьман

Фото: Роман Плевако

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up