У Житомирі подробиці реконструкції систем водопостачання під грифом "секретно"

У Житомирі подробиці реконструкції систем водопостачання під грифом "секретно"

"Житомирводоканал" відмовляється ділитися подробицями договору про виділення кредиту на реконструкцію систем водопостачання. Засекречені й точна сума, і відсотки, і можливі додаткові витрати, які понесе місто.

Про це повідомляє ГО "Антикорупційний рух Житомирщини" на своїй сторінці у facebook.

"Наша організація існує вже понад два роки. За весь цей час ми зробили більше тисячі інформаційних запитів, надіслали листів, звернень та заяв про злочин. За матеріалами наших розслідувань відкрито не одне кримінальне провадження.
Проте на пальцях можна порахувати відповіді від комунального підприємства «Житомирводоканал» де б не було зазначено, що запитувана інформація містить комерційну таємницю: починаючи від заробітної плати працівників та директора, закінчуючи угодами про надання певних послуг іншими підприємствами.

Цього разу водоканал відмовив нам у наданні копії договору зі Світовим банком про виділення кредиту на реконструкцію систем водопостачання. Пишуть, що у договорі визначено норму щодо нерозголошення інформації викладеної у ньому. Проте ж кредит повертати житомирянам! Під грифом «секретно» і точна сума, і відсотки, і можливі додаткові витрати, які понесе місто. Довіряти на слово міському голову, або тим більше директору водоканалу – не можна. Усі вже в цьому впевнилися.

Відео дня

Тож чому приховують документи? Що такого може містити кредитний договір, що його бояться показати житомирянам? І що чекає нас, коли прийде час повертати кошти?", — йдеться у повідомлені Антикорупційного руху Житомирщини.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up