У Житомирі почали виробляти захисні щитки для обличчя

У Житомирі почали виробляти захисні щитки для обличчя

З 6 квітня в Україні почнуть діяти більш жорсткі заходи безпеки, що введені з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Одним з них є умова забезпечення персоналу засобами захисту обличчя та очей.

Кабінет Міністрів України своєю постановою від 2 квітня прийняв зміни до постанови від 11 березня  «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Відповідно до цього документу, змінюються правила роботи деяких суб’єктів господарювання, діяльність яких передбачає торгівлю продуктами харчування, пальним, деталями та приладдям для транспортних засобів та сільськогосподарської техніки, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, технічними та іншими засобами реабілітації, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, добовим молодняком свійської птиці, засобами зв’язку та телекомунікацій, в тому числі мобільними телефонами, смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими товарами, що відтворюють та передають інформацію, в спеціалізованих магазинах, які обов’язково повинні мати прямі контракти з операторами зв’язку, за умови забезпечення персоналу засобами захисту (зокрема захист обличчя та очей) та відвідувачів засобами індивідуального захисту.

Дозволяється здійснення торговельної діяльності перелічених вище суб`єктів господарювання та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення персоналу (зокрема захист обличчя та очей) та відвідувачів засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Відео дня

 

Такі ж самі вимоги стосуються провадження діяльності деяких інших установ фінансового та технічного обслуговування населення. Але знову в Постанові Кабміну зазначено, що обов’язковою умовою для здійснення такої діяльності є наявність надійного захисту обличчя та очей.

Відповідно до вимог санітарно-епідеміологічної безпеки населення, житомирські підприємці почали виготовляти захисні щитки для індивідуального захисту обличчя та очей. Щитки для обличчя виготовляють із тонкого прозорого пластику (товщина лише 0,5 мм).

Всім, хто бажає придбати захисні щитки для себе особисто та своїх працівників, можуть звертатися за телефоном: 067 412 89 81 (Людмила).

Вартість одного щитка – 100 гривень.   

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Владимир Туленко

    Что вы пишете, грамотеи? ))) Також ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ здійснення торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень ЗА УМОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ персоналу (зокрема захист обличчя та очей) та відвідувачів засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;
    ТО ЕСТЬ СО ЩИТКОМ НЕЛЬЗЯ? ))))))))))))))))))))

    Ольга Сідлецька reply Владимир Туленко

    Дякуємо за Вашу уважність - там має бути слово "дозволяється". Тобто захист очей (щиток, окуляри чи щось інше) потрібен!
  • Світлана

    його вартість до 50 грн .......

    Александр Васильковский reply Світлана

    То хто ж Вам заважає робити та продавати по 50 грн. Вартість чи собівартість ))
  • гайова

    Вырезали  с пяти литровой бутылки  и стогрн
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up