У Житомирі готуються до відкриття дитсадків

У Житомирі готуються до відкриття дитсадків

З 25 травня буде дозволено відкривати дитячі садочки. Про це  заявив заступник Міністра охорони здоров’я-головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, повідомляє Урядовий портал.

«Ми прив’язали відкриття дитячих садочків та запуск громадського транспорту для того, щоб можна було працювати та було де залишати дітей. Дошкільні заклади будуть відкриватися за певних умов. Вони опубліковані на сайті МОЗ для громадського обговорення. Ми прагнемо зібрати всі слушні рекомендації від батьків, власників дитячих садочків та МОН. Здоров’я батьків та дітей – в пріоритеті», – зазначив Віктор Ляшко.

У Департаменті освіти Житомирської міської ради триває підготовка до відкриття дитячих навчальних закладів. Поки чекають узгоджених рекомендацій від Уряду, займаються закупівлею термометрів, дезінфікуючих засобів тощо.

Карантинні заходи послабили, але загроза коронавірусу нікуди не зникла. Тому заступниця міського голови Марія Місюрова радить батькам вести дітей в садочки лише за критичної необхідності.

Відео дня

«Наголошую, що в дитячі садки прийматимуть лише здорових малюків. Їх попередньо оглядатиме медпрацівник закладу. Ніяких додаткових довідок надавати не потрібно», – повідомила Марія Місюрова.

Щоб визначити орієнтовну кількість дітей, які відвідуватимуть житомирські ДНЗ після їхнього відкриття, розробили спеціальну форму. Заповнити її можна за посиланням: https://forms.gle/Yok2fPG49JZgdqp17

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up