У Житомирі горів гаражний кооператив: зайнялося від лісопосадки

У Житомирі горів гаражний кооператив: зайнялося від лісопосадки

8 вересня о 19:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в металевому гаражі на території гаражного кооперативу «Космонавтів», що в м. Житомир.

Про це рятувальників сповістили охоронці кооперативу, які побачили густий стовп чорного диму, - інформує У ДСНС України у Житомирській області. Чоловіки перелякались, що вогонь швидко розповсюдиться на впритул збудовані гаражі.

По прибуттю рятувальників полум’ям було охоплено дах будівлі по усій площі, а також дерев’яну задню стіну. Одразу за гаражами знаходиться лісопосадка, звідки й почалось займання. 

Силами бійців ДСНС о 19:55 пожежу локалізовано, а о 20:49 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогнем знищено перекриття гаражу та пошкоджено 4 кв. м оздоблення стін. Вогнеборці не допустили перекидання полум’я на впритул збудовані гаражі.

Відео дня

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 8 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях. Попередньо встановлено, що до загоряння могло призвести спалювання автомобільних шин невідомими людьми у лісопосадці за гаражами.  

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up