У Житомирі 25 нацгвардійців склали військову присягу

У Житомирі 25 нацгвардійців склали військову присягу

Сьогодні ані карантинні обмеження, ані прохолодна погода аж ніяк не вплинули на бадьорий та святковий  настрій 25 новоспечених гвардійців, які дали клятву вірності українському народу.

Вголос, зі зброєю в руках один за одним, перед своїми побратимами та командуванням частини вони присягають бути чесними, хоробрими, пильними воїнами, сумлінно та наполегливо вивчати військову справу, завжди бути готовими захищати незалежність та територіальну цілісність України.

Вітаючи особовий склад із цією визначною подією, командир військової частини відзначив, що прийняття Військової присяги – це не просто урочистий ритуал, а важливий крок становлення кожного захисника, як свідомого громадянина.

Відео дня

Військовослужбовець Артем Лазанюк, який склав присягу, щиро привітав побратимів із цією подією та пообіцяв від імені всіх новобранців сумлінно виконувати службовий обов’язок в ім’я збереження миру, добра і спокою в Україні, а також зберігати й продовжувати військові традиції.

Після складання присяги вже традиційно з божим словом до військовиків звернувся військовий священник (капелан) о. Богдан Бойко, святою водою окропив солдатів, аби Бог завжди був поруч, доки вони сумлінно служать та оберігають свою Батьківщину.

У зв’язку із карантинними заходами, напрямленими на протидію поширенню COVID-19, у стінах військової частини не було рідних та близьких. Проте своїх захисників усі охочі мають змогу спостерігати за присягою через онлайн-трансляцію, яка проходила на Facebook сторінці частини.

Переглянути онлайн-трансляцію військового ритуалу можна за посиланням нижче:

Військова частина 3047 Національна гвардія України в Facebook:

https://www.facebook.com/nguvch3047/videos/122770976345491

В YouTube:

https://youtu.be/KwjnI4-yhiE

В Instagram:

https://www.instagram.com/p/CJsrJ8yDjVg/

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up