У Житомир приїде «Євробус»

У Житомир приїде «Євробус»

 У Житомир 17 травня  завітає «Євробус» - автобус, що мандрує містами України задля поширення інформації про Угоду про асоціацію з Європейським союзом та можливості, які відкриває дана угода для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади та всього населення.

Зупинка «Євробусу» в Житомирі - Старий бульвар, 7. Саме  у Житомирському національному агроекологічному університеті  з 14:00 до 21:00 на всіх відвідувачів чекають ігри, вікторини з призами, пізнавальна інформація про відносини України з Європейським Союзом, зустріч з представниками Делегації Європейського Союзу в Україні та показ короткометражних фільмів.

Також у рамках проекту відбудуться два інформаційні семінари, участь у яких можлива за попередньої реєстрації, а саме: «Європейський успіх малого та середнього бізнесу» та «Сильні інституції – успішна країна». Детальна програма заходів проекту із вказаним переліком спікерів та посиланнями на реєстрацію на інформаційні семінари додається. Просимо поширити інформацію про заходи та завчасно узгодити з контактною особою можливість організації інтерв’ю із запрошеними експертами.  

Проект «ЄврОбус» реалізується ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» за підтримки проекту «Імпакт - Підтримка імплементації ЗВТ в Україні, Молдові та Грузії» (GIZ), що втілюється у рамках Регіонального фонду Східного партнерства з питань реформи державного управління (GIZ). Проект «ЄврОбус» має на меті створити платформу та залучити різні зацікавлені сторони до відкритого діалогу про переваги і виклики Угоди про асоціацію та впровадження ЗВТ в Україні.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up