У сквері за будинком правосуддя живуть безхатьки

У сквері за будинком правосуддя живуть безхатьки

Про нових пожильців, які обжили улюблений сквер молодих мам з дітьми і володарів песиків, пишуть у соцмережах житомиряни.

Так, в одній з міських груп ‎Novik Irina‎ поділилася своїми враженнями:

"Житомир, сквер за "домом правосудия"- всем хочется жить в центре). Вот и эти бомжи там обосновались уже 4 дня. Гадят, не отходя от "лежбища", разбрасывают свои пожитки, остатки еды. Полицейских нет),ну как всегда. Дворники из-за их агрессивного поведения, боятся их трогать. ...Жаль, что люди могут скатиться до такого состояния, но еще страшнее, что после них можно подхватить любую инфекцию. Рядом гостиница, где живут иностранцы. Наверное, они думают, что это наши украинские хиппи))). Но, те любили природу, а не инфицировали ее)))".

Дійсно, сумнівна "прикраса" для місця відпочинку і прогулянок житомирян, та й до долі цих людей важко залишитись байдужими. Можливо, міська влада просто не знає про цю ситуацію і варто нагадати відповідним службам, що турбота про здоров'я і безпеку містян - це їх прямий обов'язок.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Дмитрий Келесиади

    Да к их судьбе тяжело быть не равнодушным?? Автор ты совсем ,,ку ку,, !! Они квартиры за 1.000 грн продают лижбы водки было купить за что !! И работать не хотят ! Лучше ведь попрашайничать !! Не капли не жалею таких людей, хоть это и жестоко так говорить !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up