У Пулинському районі вогнеборці загасили палаючий сарай, вогонь з якого перекинувся на оселю

У Пулинському районі вогнеборці загасили палаючий сарай, вогонь з якого перекинувся на оселю

31 травня о 03:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі в с. Улашанівка Пулинського району.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено сарай загальною площею 20 кв. м, - повідомляє управління ДСНС України у Житомирській області. Вогонь уже перекинувся на дровітник та веранду житлового будинку. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткового пожежного автомобіля для підвозу води. Через легкозаймистість будівель вогонь швидко розповсюджувався ними.

Силами бійців ДСНС о 04:16 пожежу локалізовано, а о 07:00 ліквідовано. Гасіння пожежі ускладнювалось сильним захаращенням приміщень. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогнем знищено сарай, дровітник та веранду житлового будинку.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 6 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі. Зі слів селян, у сараї, що загорівся, господарі зігрівали курчат за допомогою плафону з лампочкою. За однією із версій спеціалістів, замкнув дріт.    

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up