У Пулинському районі 26-річний чоловік через особисту неприязнь підпалив сусідський будинок

У Пулинському районі 26-річний чоловік через особисту неприязнь підпалив сусідський будинок

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

28 травня до поліції надійшло повідомлення про пожежу в одному з нежилих будинків с. Івановичі. З’ясовуючи обставини, поліцейські встановили чоловіка, який причетний до підпалу оселі. За фактом умисного пошкодження майна розпочато кримінальне провадження.

Дим, який йшов з будинку, де ніхто не проживав, вчасно помітили місцеві та кинулись гасити вогонь, одночасно повідомивши про подію до відповідних служб.

Згодом поліцейські на місці з’ясували, що пожежа виникла в одній з кімнат, де загорілись побутові речі.  У ході встановлення усіх обставин події стало очевидним, що у будинок було занесено стороннє джерело вогню.

Відео дня

- Ми встановили, що підпалити будинок намагався 26-річний місцевий молодик, який пошкодивши замок на вхідних дверях уночі проник до оселі, - розповів начальник Пулинського відділення поліції Віктор Лисюк. – Причиною такої неадекватної його поведінки стали банальні неприязні відносини з власницею будинку.

За цим фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин), ст. 194 (Пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Чоловікові, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, може загрожувати від 3 до 10 років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up