У ніч з суботи на неділю не забудьте перевести годинники

У ніч з суботи на неділю не забудьте перевести годинники

У 2018 році перехід на літній час в Україні відбудеться в ніч з 24-го на 25-е березня. Стрілки годинника потрібно буде перевести на годину вперед о 3:00 ранку.  

Таким чином, в неділю, 25 березня, українцям доведеться спати на годину менше. Як пережити перехід на літній час із найменшими наслідками для здоров'я?

Щоб легко адаптуватися до переведення часу, дотримуйтесь простих порад:

Лягайте раніше

Відео дня

Постарайтесь лягати спати раніше. Таким чином ваш організм зможе заздалегідь адаптуватися до прийдешнього зрушення в розпорядку дня.

Бувайте на свіжому повітрі

Свіже повітря і регулярні прогулянки мають бути невід'ємною частиною здорового способу життя кожної людини. Однак коли попереду – зміна режиму дня, піші прогулянки мають стати невід'ємною частиною вашого способу життя.

Знижуйте навантаження

Намагайтеся уникати стресу та знижувати навантаження на мозок і нервову систему в дні, що передують переведенню годинників, а також у перші тижні після нього.

Дослідники з'ясували, що в перші дні після переведення стрілок на літній час кількість нещасних випадків на виробництвах зростає на 5%. Ризик інсультів після переходу на літній час зростає на 8%.

Харчуйтесь правильно

Варто виключити жирну та гостру їжу, їсти поменше солодкого. Оскільки після зими натуральні овочі з вітамінами не знайти, логічно почати приймати вітаміни в таблетках.

Відмовтеся від кави й алкоголю

Медики також рекомендують у перші дні після переходу на літній час відмовитися від кави та алкогольних напоїв. Вони можуть негативно впливати на нервову систему і посилити стрес від зміни розпорядку дня.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Юрій Аврамчук

    А мужик переводить назад😆😆😆
  • Ирина Спирина

    Господи да когда же это кончится надоели эти переводы состояние ухудшается от этого как вы надоели этим переводом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up