У мирний час жителя Новоград-Волинського району засудили за ухилення від мобілізації

У мирний час жителя Новоград-Волинського району засудили за ухилення від мобілізації
Вироком Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області від 22 грудня 2015 року за вчинення злочину, передбаченого статтею 336 Кримінального кодексу України, а саме за ухилення від призову за мобілізацією, засуджено мешканця міста Новоград-Волинський.

За скоєне йому призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі зі звільненням останнього від його реального відбування, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік. Також засудженого зобов'язано не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції та повідомляти її про зміну свого місця проживання чи роботи.

Процесуальне керівництво та підтримання державного обвинувачення в кримінальному провадженні здійснювалось прокурорами Новоград-Волинської місцевої прокуратури Житомирської області.

За повідомленням Першого житомирського

Відео дня

Довідка

«Президент України приймає відповідно до закону рішення про загальну або часткову мобілізацію та введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях у разі загрози нападу, небезпеки державній незалежності України», - КУ.

Тобто згідно КУ у разі загрози нападу, небезпеки державній незалежності України Президент зобов’язаний ввести і мобілізацію, і воєнний стан.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Козлы бля, с окончанием школы ходил в военкомат и не брали по здоровью и справку на загран паспорт не давали, дотянули пока сынишка не родился, в 25, теперь 27 и они мне повестки шлют, петухи позорные, возможность заработать себе на жизнь за бугром отобрали, так ещё и от государства хер, а теперь резко вспомнили скотобаза,  отдельный привет той корове которая акты подписует в военкомате которая требовала 5000$  за то что бы оформить по здоровью быстро и без комиссии, принципиально направляла во все больнички и по всем врачам сучка!!! Так что нехер за такое судить, ибо в 27 я колыхал уже и армию, и свой военкомат, пол жизни просрали суки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up