У Черняхові на вимогу екоінспекції ліквідували стихійне звалище

У Черняхові на вимогу екоінспекції ліквідували стихійне звалище

На телефон «Гарячої лінії» Державної екологічної інспекції Поліського округу звернувся громадянин, який повідомив про виявлене ним стихійне сміттєзвалище відходів в межах населеного пункту смт. Черняхів, що на Житомирщині.

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про відходи» та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування» Інспекцією на адресу Черняхівської селищної ради направлено лист-вимогу щодо ліквідації сміттєзвалища та недопущені в подальшому утворенню несанкціонованих звалищ на підлеглій території.

Як результат Черняхівською селищною радою було проведено обстеження вказаної у зверненні земельної ділянки, факт стихійного сміттєзвалища підтвердився. Фахівцями органу місцевого самоврядування організовано зустріч та проведено роз’яснювальну роботу із мешканцями багатоквартирних будинків біля якого і утворилось сміттєзвалище. Як наслідок, зусиллями жителів цих будинків та комунального підприємства Черняхівської селищної ради звалище ліквідоване. Про виконання вимоги відповідним листом повідомлено Інспекцію з наданням підтверджуючих фотоматеріалів.

Відео дня

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up