У Брусилові зниклого чоловіка знайшли утопленим в річці

У Брусилові зниклого чоловіка знайшли утопленим в річці

8 січня о 16:03 до Служби порятунку «101» смт Брусилів від поліцейських надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників для пошуку зниклого чоловіка.

Як з’ясувалося, напередодні місцеві мешканці повідомили поліції, що зник їх родич. Після проведення пошукових робіт, 8 січня правоохоронці знайшли куртку зниклого, що знаходилася неподалік від берега на замерзлій р. Здвиж. Фахівці припустили, що чоловік провалився під кригу та залучили на допомогу рятувальників, - повідомляє управління ДСНС України у Житомирській області.

До темноти бійці ДСНС шукали його по течії. Пройшли майже 50 кв.м по обидва берега водойми, але через сильну замуленість ріки чоловіка так і не знайшли. На наступний день з самого ранку рятувальники розпочали пошуки на надувному човні, прорубуючи лунки у льоду. О 9:45 фахівці ДСНС знайшли тіло загиблого в місці провалля на відстані 1,5 м від берега. Чоловік зачепився одягом за гілля. Далі вони обережно доправили та дістали його на сушу.

Усі обставини події наразі встановлюються правоохоронцями.

Відео дня

       

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up