У Баранівському районі на пожежі загинула жінка, двоє чоловіків вибралися з палаючого будинку

У Баранівському районі на пожежі загинула жінка, двоє чоловіків вибралися з палаючого будинку

16 січня о 8:30 до Служби порятунку «101» м. Баранівка надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Кашперівка.  

Повідомив про загоряння сусід, який побачив у вікні полум’я. На місце події відразу виїхав черговий караул 15 державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік, - інформує управління ДСНС України у Житомирській області.

В ході розвідки стало відомо, що в будинку залишилася жінка, двоє її ж товаришів, отямившись від диму, самотужки змогли вибратись з палаючої будівлі. З’ясувалось, що за декілька годин до події хтось з компанії засипав грубу тирсою, після чого усі полягали спати.

У ході гасіння вогнеборцями було виявлено тіло власниці 1954 р. н. О 9:05 пожежу було локалізовано, о 11:10 – ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється правоохоронними органами.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up