Центральний універмаг Житомира витримав перевірку на пожежну безпеку

Центральний універмаг Житомира витримав перевірку на пожежну безпеку

На Житомирщині в посиленому режимі продовжуються ретельні перевірки торговельно-розважальних центрів та інших закладів з масовим перебування людей на предмет відповідності вимогам правил пожежної безпеки.

1 квітня фахівці ДСНС разом із засобами масової інформації завітали з перевіркою до одного з найбільших торгівельних закладів м. Житомир – Центрального універмагу, - інформує управління ДСНС України у Житомирській області.

Керуюча закладу надала перевіряючим всю вичерпну інформацію щодо стану пожежної безпеки на об’єкті, його характеристики, пожежне навантаження тощо.

Відео дня

Будівля торгівельного закладу складається з трьох поверхів і горищного приміщення, загальною площею біля 2,5 тис. кв. м. Присутні 3 евакуаційні виходи. Під час здійснення перевірки рятувальники особливо звернули увагу на наявність та технічний стан автоматичних систем протипожежного захисту і оповіщення, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, евакуаційні шляхи та виходи, утримання в належному стані первинних засобів пожежогасіння та взаємодію між адміністрацією закладу та пожежно-рятувальними підрозділами міста. Окрему увагу було приділено під’їзним шляхам до об’єкту для пожежної та спеціальної техніки та стан утримання пожежних гідрантів.

За результатами перевірки фахівцями зроблені відповідні висновки: об’єкт відповідає вимогам правил пожежної та техногенної безпеки, постійно проводиться відповідна робота щодо проведення інструктажів та навчань посадових осіб і співробітників Центрального універмагу.

Крім того, сьогодні фахівцями ДСНС також перевірено ще три об’єкти з масовим перебуванням людей – торгівельний комплекс «Місто» у м. Коростень, міський палац культури ім. О.А. Шабельника у м. Бердичів та стаціонар Бердичівської центральної міської лікарні.

Позапланові перевірки об’єктів із масовим перебуванням людей щодо дотримання вимог правил пожежної і техногенної безпеки на Житомирщині наразі продовжуються.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up