«Свято дитинства 2019» від «20 хвилин» подарувало маленьким житомирянам море емоцій і усмішок

«Свято дитинства 2019» від «20 хвилин» подарувало маленьким житомирянам море емоцій і усмішок

Немає нічого ціннішого за усмішку дитини, її щасливі очі, дзвінкий і радісний сміх.

Саме тому вже стало гарною традицією для газети «20 хвилин» спільно з партнерами організовувати масштабне сімейне «Свято дитинства», присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Тож 8 червня у літньому театрі «Ракушка» пройшло свято, яке подарувало маленьким житомирянам море феєречних емоцій, незабутніх вражень і, звісно ж, подарунків.

Цьогорічне свято зібрало в одному місці тисячі діток та їхніх батьків, які мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах та майстер-класах, а також насолодитися виступами від краших творчих колективів Житомира – школи східних танців «Амберлі», професійної школи вокалу «Амадеус», Центру танцю «Аванте», Етно-фешн шоу «Інанна».

Відео дня

Дітлахи вигравали призи не тільки у різноманітних конкурсах від партнерів, а й завдяки лотерейним квиткам. Шанс на виграш мав кожен, адже представники «20 хвилин» розвезли понад 25 тисяч запрошень-лотерей по всіх школах і дитячих садочках міста. Також квитки можна було отримати безпосередньо під час заходу. Діти і їхні батьки уважно звіряли номер на своєму квитку з тим, що витягнули з лототрону, а вигравши приз, не приховували почуття радості.

Генеральний партнер свята – «ГрандСіті Домбровський» провів конкурс, під час якого учасники мали можливість побудувати будинок своєї мрії. Увесь зал спостерігав, як діти, одягнувши каски, натхненно будують з кубиків будиночки. Переможця обрали за оплесками глядачів і нагородили цінними призами від партнера. Крім того, на локації «ГрандСіті Домбровський» діти могли взяти участь у будівництві символічної стіни з цегли, на якій кожен бажаючий міг залишити автограф або побажання на згадку. Як запевнили представники компанії, уся цегла буде використана у процесі будівництва житлового кварталу.

Керівник центру продажів компанії Леонід Бондарь розповів: «Ми будуємо наші житлові комплекси для вас, житомиряни, для того, щоб вам там зручно жилося, для того, щоб ви були там щасливі. «ГрандСіті Домбровський» – місце, де хочеться жити».

Офіційний партнер свята – підприємство «Вівад 09», слоганом якого стали слова «Діти – це інвестиції в наше майбутнє», запропонувало конкурс, для кого вибрали 3-х дівчаток і 3-х хлопчиків. Діти із зав’язаними очима під музику малювали на дереві жолуді кольоровими фломастерами. У кого більше жолудів на дубі – той і переможець. Усі учасники без винятку отримали цінні призи від представника компанії «Вівад 09».

З привітальним словом до присутніх звернувся заступник головного директора компанії «Вівад 09» Валерій Міцкевич: «За дорученням генерального директора «Вівад 09» Ігоря Євгеновича Ходака хочу привітати діток нашого чудового міста, побажати всім щасливого і світлого майбутнього, творчості, активності, побажати, аби вони стали дійсно нашою зміною, нашим майбутнім».

Керівник організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський подякував газеті «20 хвилин» і партнерам, а також благодійному фонду «Лав», за підтримки якого відбувся захід, за його організацію.

«Дякую газеті «20 хвилин» і партнерам за організацію «Свята дитинства». Велика подяка благодійному фонду «Лав» за те, що долучилися сьогодні до створення цього свята. Мені дуже приємно, що батьки, за що я їм і дякував, розвивають своїх дітей. Наша мета сьогодні – аби жодна дитинка не залишилася поза увагою. Нас як громадських діячів тішить, що ми сьогодні можемо проявити часточку милосердя для цих дітей, показати свій приклад прояву любові до цих дітей, заохочувати інших до того, аби діти стали не лише нашим майбутнім, але й теперішнім. Ми живемо для дітей і з дітьми. Ми маємо віддати всю любов їм», – наголосив Богдан Купчинський.

Також представники благодійного фонду «Лав» розмістили 2 локації, на яких проводили різні конкурси, один з яких – малюнок на асфальті, а також порадували дітей аквагримом.

Офіційний партнер свята – магазин садової техніки «Добрий Господар» підготував конкурс-гру «Хто швидше». Учасникам було запропоновано «відкрити» нову планету – якомога швидше надути повітряні кульки, а потім «заселити» – швидко намалювати фломастерами за той час, доки грає музика, «мешканців» – фігурки людей, тварин, будинки. Той, у кого більше нарахували «мешканців», став переможцем і отримав приз від партнера, інші ж учасники – заохочувальні подарунки.

Ексклюзивний партнер свята – ТМ «Хліб Житомира» шукав серед діток знавців приказок про хліб. Ведучий починав приказку, а діти по черзі продовжували її. Якщо учасник не міг згадати або вигадати вдале продовження – він вибував. Переможець отримав приз від компанії «Хліб Житомира», всі інші, хто брав участь у конкурсі – заохочуювальні призи.

Постійний партнер свята – компанія «Центр Утеплення» представила локацію з різноманітними розмальовками, майстер-класом зі складання будиночків, аби кожна дитина могла відчути себе будівельником. У конкурсі від компанії «Центр Утеплення» учасники демонстрували знання будівельної термінології. Діти, почувши від ведучого слово, що стосується будівництва, підстрибували, плескаючи руками над головою. Якщо ж слово було не з галузі – присідали навколішки. Представники компанії подякували за участь у конкурсі фірмовими пакетами з подарунками.

Партнер свята – магазин «Варюшки Андрюшки» провів для діток конкурс на найшвидше одягання ляльки. На ляльку-пупса потрібно було одягнути підгузок і боді. Переможниця конкурсу розповіла, що зробила це швидко, бо допомагає батькам з меншим братиком і сестричкою. Усі учасниці отримали від власниці магазину Тетяни Лопуги чудові подарунки.

Крім того, компанія «Варюшки Андрюшки» підготували локацію з товарами для мам і діток. «Ми представляємо сумку для пологового, ознайомлюємо майбутніх мамочок з асортиментом того, що у нас можна придбати, тим самим полегшуючи їхній вибір», – розповіла представниця магазину «Варюшки-Андрюшки».

Партнер «Ортомедцентр», який вперше брав участь у святі, запропонував конкурс, під час якого 10 учасників ходили по сцені під музику, а потім утворювали «паровозик» з числа, яке назвав ведучий. Зайвий учасник вибував. Так визначили переможця, але подарунки отримали усі конкурсанти.

Однак показати свій талант і отримати за це приз можна було не лише на сцені «Ракушки». На прилеглій території розташувалися партнери і учасники свята, які теж мали чим здивувати гостей свята. Зокрема, на локації від газети «20 хвилин» маленькі містяни брали участь у конкурсах і отримували за це заохочувальні подарунки. Тут же усі бажаючі могли зробити фото на пам’ять біля фотозони, а також потиснути руку Тигрику.

На локації, яку представив партнер «Multizoo», дітки могли не лише побачити тваринок – морських свинок, африканських їжачків, кроликів і навіть змій, а й потримати їх у руках і навіть погратися з ними під наглядом досвідчених кіперманів.

Завдяки партнеру «Аквасвіт», діти та їхні батьки мали змогу безкоштовно вгамувати спрагу питною водою. Також компанія подарувала сертифікати на доставку води на місяць. А у конкурсі від ТМ «Ласунка» обирали найвлучнішу команду: діти розділилися на 2 команди і кидали м’ячики. Перемогла команда, гравці якої закинули найбільша м’ячів у кошик. Дітей нагородили подарунками від «Ласунки», а також пригощали фірмовим прохолодним морозивом.

Від компанії ІП «Coca-Cola Беверджис Україна» був конкурс «Хто швидше вип’є», під час якого учасники пили сік через соломинку на швидкість. Протягом свята смачні напої від ІП «Coca-Cola Беверджис Україна» отримували учасники конкурсів та лотереї, а наприкінці організатори роздали їх усім дітям без винятку.

Торгові марки «Органік мілк» та «Органік Міт» провели конкурс для матусь та їхніх діток. Мами із зав’язанами очима навпомацки намагалися знайти свою дитину. І звісно ж, впоралися, за що отримали призи.

Партнер свята – «Discount Shop BRO» запросив на сцену найбільшу кількість дітей, які за командою надували кульки. За умовами конкурсу, переможець той, у кого куля лопне швидше, ніж у інших. В результаті усі учасники отримали сертифікати від «Discount Shop BRO».

На своїй локації партнер Містечко відпочинку «Грінвуд» та дитячий клуб «Гуддей» дарували дітям сертифікати на знижку. «Аби його отримати, потрібно загадку відгадати або, наприклад, вірш розповісти. А також від дитячого клубу «Гуддей» надаватимемо інформацію та запрошення на літній відпочинок», – розповіли представники компанії.

Від партнера «Техносклад», який вперше долучився до проведення свята, був казковий конкурс. Діти тягнули картки із заздалегідь написаними на них назвами казок, а потім малювали їх на аркуші паперу. Батьки ж мали відгадати, яку казку намалювала їхня дитина. Переможець отримав мультиварку від «Техноскладу», решта учасників – заохочувальні призи.

Завдяки солодкому партнеру свята – «Житомирські ласощі» усі бажаючі діти мали змогу безкоштовно покататися на надувній гірці. Також компанія провела конкурс «Міцний горішок», аби визначити найсильнішого татуся. За його умовами, чоловік, що візьме на руки одночасно найбільшу кількість дітей, перемагає. Однак усі татусі виявилися сильними, бо кожен взяв на руки по 3 діток. Солодкі подарунки отримали усі конкурсанти.

Перевірити, як діти допомагають батькам, вдалося за допомогою конкурсу від хімчистки «Чистий дім Житомир». «Ми відповідально ставимося до нашої роботи, тому підготували тематичний конкурс», – розповіли представники компанії. Учасники мали зібрати якомога більше розкиданих по сцені предметів, доки грає музика. Дівчатка отримали тематичні подарунки, аби стати ще кращими господинями: учасниці –іграшкові праски, а переможниця – іграшковий пилосос.

Партнер «Інтердизайн» підготував для діток творчий конкурс – обирали дитину, малюнок якої прикрасить настільну лампу. Переможця визначали за допомогою оплесків глядачів. Крім того, компанія «Інтердизайн» у соцмережах цього дня проводила конкурс, умови якого були такі: сфотографуватися біля будь-якої фотозони «Інтердизайн» і викласти фото з хештегом #інтердизайн_ діти у соцмережі Інстаграм або Фейсбук. Переможець отримав цінний подарунок від директора компанії Людмили Бойко.

Також радували дітей подарунками, майстер-класами і дарували веселий настрій й інші друзі-учасники свята – дитячий клуб «Smart Club», школа іноземних мов «Win Win», туристична агенція «Смайл», ТМ «Зерновита», студія краси Інна Біла, дизайнер Наталія Гладій, магазин меблів «Domson», професійна школа вокалу «Амадеус», Центр танцю «Аванте», Благодійна організація захисту тварин. Зокрема, компанія «Зерновита» навчала дітлахів виготовленню картин з круп. «У нас сьогодні майстер-клас з виготовлення картин з круп. Ми використовуємо клей, крупи різних кольорів», – розповіла пані Тетяна, представник ТМ «Зерновита». Крім того, корисні, а головне – екологічно чисті набори круп від «Зерновита» розігрували під час лотереї. Учасник свята – «Квеструм "60 minutes"» надали сертифікати на відвідування квест-кімнат.

Наприкінці свята організатори вкотре здивували дітлахів, бо розіграли аж 4 коштовні призи – самокат, 2 квадрокоптери і величезного м’якого ведмедя. Директор газети «20 хвилин» Олександр Васильковський особисто розіграв, вручив подарунки переможцям: «Дякую, що прийшли. Ми щороку хочемо діткам Житомира подарувати свято, де є подарунки, де є смаколики, де є повітряні кульки, де є емоції – усе те, що робить вас щасливими, адже ви – найдорожче, що у нас є».

Ведучий свята – веселий і драйвовий керівник творчої студії «RUMAX» Максим Корнєєв. Професійне звукове обладнання надала компанія «РЕК». Медіа-підтримку заходу забезпечили «Радіо Люкс ФМ» та «Радіо Relax», агенція «КРАН». Найяскравіші моменти свята «зловив» для вас фотограф Владислав Авраменко.

Організатор свята – газета «20 хвилин» висловлює подяку усім, хто долучився до «Свята дитинства 2019»: партнерам і учасникам – за допомогу в організації, діткам та їхнім батькам – за те, що прийшли і розділили з нами яскраві і незабутні емоції, які подарував захід. До зустрічі у наступному році!

Ольга Сідлецька

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 135 таких викликів щодо домашнього насильства опрацювали бердичівські поліцейські з початку року 12:20 Вбив сусіда і закопав на своєму городі – жителя Бердичівського району засудили до 14 років позбавлення волі 12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up