Студенти отримали дипломи від прокуратури

Студенти отримали дипломи від прокуратури

У прокуратурі Житомирської області відбулося вручення дипломів переможцям конкурсу творчих робіт на тему прокурорсько-слідчої діяльності, що проходив серед студентів, які навчаються за спеціальністю 081 «Право» на всіх рівнях вищої освіти.

Спілкуючись із учасниками зустрічі, заступник прокурора області Роксолана Гребенюк зауважила, що конкурс викликав жвавий інтерес серед студентів навчальних закладів не тільки нашої, а й сусідньої області. До прокуратури надійшло 10 творчих робіт, серед яких 6 - на тему «7 кроків до покращення роботи прокурора», 3 – на тему «7 кроків прокурора назустріч суспільству», а також одна – на тему «Роль прокурора в господарському процесі». Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

«Новизна, креативність та реальність впровадження пропозицій у практичну діяльність органів прокуратури – за такими основними критеріями спеціально створена комісія оцінювала роботи студентів», - розповіла Роксолана Гребенюк.

Заступник прокурора області назвала переможців конкурсу – ними стали студентка 4-го курсу факультету екології і права Житомирського національного агроекологічного університету Оксана Хмельницька у номінації «7 кроків до покращення роботи прокурора» та студентка 4-го курсу Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права Тетяна Мельник у номінації «7 кроків прокурора назустріч суспільству».

Відео дня

Творчі роботи саме цих учасників конкурсу набрали найбільшу кількість балів під час оцінювання комісією актуальності та новизни, креативності та доступності поданої інформації, а також можливості використання їхніх пропозицій у прокурорській практиці.

Роксолана Гребенюк вручила переможцям конкурсу дипломи і побажала подальших успіхів у навчанні та здобутті обраного фаху.

З найкращими привітаннями звернулася до переможців і член конкурсної комісії начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Оксана Кайданович. Вона також додала, що за участь у конкурсі відзначені й інші студенти, які написали творчі роботи та висловили своє бачення щодо покращення практичної діяльності прокурорів та комунікації із суспільством.

Фінальних переможців конкурсу визначатимуть у Генеральній прокуратурі України, творчі роботи яких будуть опубліковані в офіційному виданні «Вісник прокуратури».

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up