Станьте новорічними чарівниками для діток у дитячих будинках

Станьте новорічними чарівниками для діток у дитячих будинках

Новорічні свята – час здійснення мрій та бажань, особливо дитячих. Тому напередодні Дня Святого Миколая та Нового року ви можете стати чарівником не тільки для своїх рідних, а і для діток, які перебувають у дитячих будинках. 

В обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради на сьогодні перебуває 20 хлопчиків і 21 дівчинка. Найменшій дитині – 3 роки, а найстаршій – 16. 

Як зазначає директорка центру Валентина Сінько, дітки будуть раді будь-яким подарункам. Головне, щоб допомога була від душі, а речі в гарному стані. Ви можете передати солодощі, фрукти, ігри, іграшки та інші речі. Варто зазначити, що згідно з санітарними нормами забороняється приносити м'які іграшки. Також пані Валентина наголошує на тому, що по можливості можна подарувати мобільний телефон, адже багато діток мріють про нього.

«Не у всіх діток є мобільні телефони. У нас є 14-річний хлопчик з однієї сім'ї, то він його навіть у руках не тримав. Дуже хотілось би, щоб подарували телефон, нехай навіть він вже був у використанні. Головне, щоб був у гарному стані і не кнопочний. У нас дітки, які були в складних життєвих ситуаціях, але вони, як і всі інші діти, з такими самими бажаннями і такими самими мріями», – говорить Валентина Сінько.

Відео дня

Також можна принести одяг як новий, так і вживаний, тільки у гарному стані: без дірок, плям та попрасований. Окрім одягу, можна принести креми, шампуні, памперси, мило та інші засоби гігієни. 

Передати речі для діток «Сонячного дому» можна за адресою: м. Житомир, провулок І. Садовського, 5А. Зараз побачитися особисто з дітьми, на жаль, не буде можливості через карантинні обмеження. Однак речі можна залишити працівникам закладу, які обов’язково передадуть їх вихованцям. Якщо потрібно уточнити якісь питання, телефонуйте за номером (0412)51-20-96. Долучайтесь до ініціативи та ставайте добрими чарівниками для тих, хто цього потребує.

Світлана Цимбалюк

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Николай Соболев

    Якщо не знаєте, що подарувати дитині, чи мамі, чи дружині, то можу порадити сайт який вам у цьому допоможе https://chto-podarit.top/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up