Сергій Сухомлин у Мінську особисто обирав автобуси для житомирян

Сергій Сухомлин у Мінську особисто обирав автобуси для житомирян

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин відвідав Мінський автомобільний завод, на якому місто планує закупити у лізинг 40 автобусів «МАЗ-206» для ТТУ, - інформують у Житомирській міськраді.

У 2017 році депутати міської ради виділили на це 64 мільйони гривень.

Міській низькопольний автобус «МАЗ-206» оснащений двигуном компанії Mercedes-Benz з екологічний стандартом Euro-5, автоматичною коробкою передач, кондиціонером та електронним табло. Він має оцинкований кузов та підкрилки з нержавіючої сталі. Автобус вміщує 72 пасажири (25 сидячих місць).

«Завод МАЗ вже зарекомендував себе у Європі та інших країнах колишнього Радянського Союзу. Ми приїхали на завод подивитися, як автобуси збираються, поспілкуватися з головним інженером та дізнатися про переваги цих автобусів. Ми дійсно побачили, що ставляться двигуни  Mercedes-Benz та автобус відповідає всім сучасним вимогам. Перш за все, це безпека та зустріч для громадян. Автобуси обладнані кондиціонерами та системи безпеки ABS и ASR. Така поїздка корисна тим, що ти розумієш – купуєш якісний автобус. Він буде довго служити на вулицях Житомира», – сказав Сергій Сухомлин.

Відео дня

Перша партія з 17 автобусів зайде у місто Житомир за два тижні після підписання договору. Ще 23 одиниці техніки надійдуть у червні-липні цього року.

«Перевага цих автобусів у тому, і вона зберігається протягом десятиліття, що аналогів цьому продукту немає. Габаритні параметри автобуса менше 9 метрів. Тим самим у міському циклі він може перевозити більше 72 пасажирів. При цьому він має низкопольний майданчик з усім необхідним обладнанням для заїзду візків різних типів. Надійність цієї техніки випробувана роками. Виконуємо це замовлення виключно під місто Житомир. Місто захотіло мати кондиціонування у салоні, комфортабельні умови для перевезення пасажирів, інформаційне табло внутрішнє та зовнішнє. Також автобус матиме виносні звукові динаміки. Гарантійний період нашої техніки, встановлений для України, два роки без обмеження по пробігу», - повідомив заступник директора заводу МАЗ.   

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Валерій

    Все, що Ви виконуєте для міста, все потрібно для нашої держави - Україна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up