Секретар Житомирської міськради підтвердила, що Сергій Сухомлин попросив її написати заяву про відставку

Секретар Житомирської міськради підтвердила, що Сергій Сухомлин попросив її написати заяву про відставку

Сьогодні, 22 березня, на позачерговому  засіданні виконавчого комітету секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж підтвердила, що міський голова попросив її залишити посаду.

 

Нещодавно на хабарі було затримано заступника керівника КП «Парк», після якого був проведений обшук в кабінеті секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж. З’явилася інформація, що на Наталію здійснюють тиск і просять подати заяву про відставку.

Секретар  міськради підтвердила, що Сергій Сухомлин насправді запропонував залишити посаду і зазначив, що це ніколи не закінчиться.  «Розмова  із міським головою тільки підтвердила,  що  вимога моєї  відставки є переслідуванням політичних опонентів», – повідомила Наталія Чиж.

Сам же міський голова підтвердив слова Наталії: «Так, я запропонував Чиж написати заяву про відставку».  Він запевняє, що це пов’язано із минулорічним відстороненням директора підприємства  КП «Парк» Володимира Шуста. "Для депутатів сьогоднішня ситуаціє не є секретом. Вони досить добре знали, які суми ходять в обігу. І сьогоднішня ситуація є завершенням цієї історії", - підсумував мер. 

Відео дня

Жанна Беркута

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up