Що обговорюють житомиряни у соцмережах

Що обговорюють житомиряни у соцмережах

Наші журналісти у соцмережах уважно стежили за реакцією містян на події, що відбувалися у Житомирі та області, на основі чого склали традиційний топ-новин.

Топ 1. Житомиряни заблокували авто, припарковане посеред Європейської площі

На єдиній пішохідній вулиці Житомира водій припаркував автомобіль і відмовився переставити його після зауважень перехожих, які стали свідками події. Обурені таким нахабством житомиряни оточили транспортний засіб і викликали патрульних.

«4 червня на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Михайлівській, котра є пішохідною, водій автомобіля MitsubishiLancer порушив вимоги дорожніх знаків та запаркував автомобіль», – повідомила патрульна поліція Житомирської області.

Відео дня

Інспекторами поліції, які прибули на місце виклику, винесено на водія постанову про адміністративне правопорушення за ч.1, ст. 122 КУпАП та ч.1, ст. 126 КУпАП.

Містяни коментують цю подію у соцмережах.

«Навіщо ставили боларди, якщо вони завжди відкриті??????? Зі сторони Скорульського така ж ситуація!!! Хто за це відповідає???» – дописує Сергій Самійлик.

«Молодці!» – пише Сергій Охріменко на підтримку житомирян, які заблокували автівку.

Топ 2. Кабмін виділив кошти на благоустрій території навколо фонтану «Космонавт» на Польовій

Про це повідомив на своїй сторінці Житомирський міський голова

«Ще один сучасний громадський простір незабаром з’явиться у Житомирі. Сьогодні гарні новини для жителів Польової. У рамках реконструкції будівлі Корольовської райради під ЦНАП цього року починаємо оновлювати сквер навколо фонтану «Космонавт». Кабмін затвердив спрямування 10,6 млн гривень на благоустрій цієї території», – написав Сергій Сухомлин і виклав ескіз проекту.

Житомиряни сприйняли таку новину досить позитивно, а зауваження здебільшого стосувалися недостатньої кількості дерев на ескізах.

«І знову нема дерев. Пилюка на багато років», – коментує Володимир Лобачевський.

«Ух, ще би з «Космосом» щось вирішили, якщо влада компетентна у цьому питанні, а сквер класний має бути, тільки от справді лишіть побільше дерев», – дописує Єлена Мацапура.

«Хорошая новость. А планируется реставрация самой фигуры космонавта, петли и шара? Ведь 33 года прошло после того, как мы торжественно открыли этот объект и, естественно, составляющие элементы требу ют обновления, особенно в местах аргонной сварки», – запитує Валентин Синичкин.

«Без кошторису для належного догляду – гроші на вітер. Сподіваюсь, ви це усвідомлюєте», – стверджує Андрій Чупрін.

«Срезать все деревья и сделать космодром – это вся реконструкция? Не надо нам ТАКОЙ реконструкции. Привяжите реконструкцию к растущим деревьям!!! Защитим деревья!!!» – закликає Ірина Козар.

«Гарний проект і для багатьох мешканців стане місцем для прогулянок, бігу, катань на різноманітних самокатах і т. д. А дерева на проекті передбачені, хоча можна проект завжди доопрацювати», – зауважує Юлія Лефтер.

«Дерев буде більше. Залишаться старі + висадять нові. Це візуалізація для розуміння об`єктів. Якби на ній лишили існуючі дерева, вони б усе закривали», – пояснила під постом Сергія Сухомлина його прес-секретарка Юлія Петрова.

Топ 3. На трасі неподалік Бердичева посеред літа випав сніг

Надвечір 9 червня на автошляху з Житомира у напрямку Бердичева пішов величезний град. А на світанку 10 червня здивовані водії зафіксували природню аномалію – узбіччя неподалік Бердичева укрив шар снігу. Жителі області виклали фото і відео таких примх погоди і коментують це у соцмережах.

«На молокозаводі був град, але невеликий за розміром...», – пише Тетяна Примак.

«Жах», – коментує Віктор Жилінський.

«Ще такого в нас не було влітку», – дивується Валентина Буракова.

«Це було за Солотвином (якщо їхати в сторону Житомира) ввечері 9 червня», – зазначає Людмила Вольницька.

Ольга Сідлецька

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up