росія вже використала основний запас ракет - головне зі звернення президента Зеленського

росія вже використала основний запас ракет - головне зі звернення президента Зеленського

Ми пам'ятаємо про Крим. І ми ніколи не забудемо ані 1944 рік – геноцид, який влаштувала кримським татарам радянська влада. Ані 2014 рік – другу хвилю знищення усього вільного на півострові Крим.

Спеціально саме в цей день підписав закон про захист осіб, яких окупанти позбавили свободи, а також про захист членів родин таких людей. Йдеться про усіх бранців Кремля – і в Криму, і в окупованій частині Донбасу. Закон дає їм більше захисту та допомоги від держави.

Головне зі звернення Президента Зеленського:

Більш ніж 2 тисячі ракет, які російська армія випустила по Україні, були основною частиною їхнього запасу ракет. Тобто, далі – тільки залишки. 

Відео дня

Ми памʼятаємо про Крим. І ми ніколи не забудемо ані 1944-й рік – геноцид, який влаштувала кримським татарам радянська влада. Ані 2014-й рік – другу хвилю знищення усього вільного на півострові Крим.

Підписав закон про захист осіб, яких окупанти позбавили свободи, а також про захист членів родин таких людей. Це про усіх бранців кремля – і в Криму і в окупованій частині Донбасу. Закон дає їм більше захисту і допомоги від держави.

Говорив з новим президентом Обʼєднаних Арабських Еміратів. Привітав його з обранням на посаду. Запросив взяти участь у післявоєнній відбудові. Обговорили загрозу глобальній продовольчій безпеці, яку спровокувала росія цим вторгненням.

197 військовослужбовців Збройних Сил України відзначені державними нагородами. 5 з них – посмертно. Також сьогодні мав честь вручити ордени "Золота зірка" військовослужбовцям, яким раніше присвоїв звання Герой України.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up