Реконструкція чи імітація? Після «ремонту» фарба на житомирському мості починає злущуватися

Реконструкція чи імітація? Після «ремонту» фарба на житомирському мості починає злущуватися

У Житомирі на мості в парку ім. Ю. Гагаріна починає злущуватися фарба, а металева конструкція іржавіє. Після чергового фарбування не минуло й року.

 

Капітальний ремонт житомирського підвісного пішохідного мосту в парку відпочинку ім. Ю. Гагаріна розпочався у середині травня 2016 року. У той час все місто «гуділо», бо влада обіцяла багато новинок.

Тоді ж на офіційному сайті міської ради від 8 червня 2016 року повідомляли, що реконструкцію житомирського підвісного мосту буде завершено до кінця червня. Перед початком робіт був розроблений проект з реконструкції мосту, в якому були визначені види робіт, а саме: очищення металевих конструкцій від іржі та фарби, чистка щітками по металу та фарбування мосту. На об’єкті мали працювати 80 людей, термін на виконання завдання було встановлено шість місяців. Пізніше міст, хоч і з затримкою, але все ж пофарбували.

Але не минуло й року, як фарба почала відвалюватись, а на її місці з’явилася іржа. У комунальному господарстві говорять, що роботи ще не завершені, і невдовзі вони продовжаться.

Відео дня

«Об’єкт ще не зданий в експлуатацію. Ми висунули свої претензії підрядникам. Якби усі роботи були завершені, тоді можна було б про щось говорити», – розповів начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун.

Проте, нині у міській раді говорять, що насправді ніякого капітального ремонту мосту не було. Про це під час брифінгу з журналістами 28 березня 2017 року розповів міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

«За проектною документацією з міського бюджету було витрачено 300 тисяч гривень, за ці кошти необхідно було просто пофарбувати міст. Замість цього підрядник за суму в 900 тисяч гривень виконав піскоструйні роботи. В проекті навіть не було фарбування перил. Роботи на мості будуть продовжені із світлодіодною підсвіткою. Нині там замінюється нижня частина підсвітки, також ми плануємо додати до підсвітки звуковий супровід», – зазначив міський голова.

Неясно, які усе ж роботи проводились на підвісному мості. Однак факт залишається фактом, бо якість фарбування не піддається жодній критиці.

Маргарита Кот

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь 15:41 У прикордонні Житомирської області не планують обмежувати перебування чоловіків призовного віку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up