Речі, які житомиряни пропонують обміняти в інтернеті

Речі, які житомиряни пропонують обміняти в інтернеті

Часто житомиряни не поспішають позбутися речей, якими не користуються. Вигідніше ж продати або обміняти непотрібну реч, з іншого боку – для когось ця річ може виявитися корисною.

Цього тижня журналісти газети «20 хвилин» переглянули один із найпопулярніших українських сайтів з публікації безкоштовних оголошень для того, аби зібрати найцікавіші речі, які пропонують обміняти житомиряни.

Переглянувши велику кількість оголошень, можна дійти висновку, що житомиряни частіше обмінюють техніку або диски з комп’ютерними іграми, також часто зустрічається обмін на одяг, взуття, косметику і частіше всього на їжу.

Навушники за м’яч

Відео дня

Автор оголошення Антон готовий обміняти свої безпровідні навушники Apple airpods 2 на баскетбольний м’яч, кросівки 42 розміру або чоловічий спортивний одяг.

Якщо переглядати покупку нових навушників Apple airpods 2, то їхня ціна – 2 750 грн. А ціна за баскетбольний м’яч коливається від 160 до 2 700 грн.

Солодкий обмін

У цьому оголошенні автор пропонує обміняти супутникову антену на торт «Київський». Одразу видно, що антена була у використанні, проте стан задовільний, за таку і торт «Празький» можна просити.

Майже даром

«Віддам електричний чайник за кавун і диню», – написав автор оголошення Владислав.

Схоже, Владислав не ознайомлений з цінами на кавуни, які зараз продають за безцінь. Ба більше, на Херсонщині фермери масово знищують свій врожай, який не змогли продати.

Цікава невизначеність

Автор оголошення Даниїл наче й хоче обміняти навушники, проте ще не визначився точно, що йому потрібно натомість.

В оголошенні зазначається, що навушники повністю нові, в комплекті до них є коробка, чек та гарантія. А обміняє їх Даниїл на «що-небудь цікаве». Опудало лисиці підійде під опис «що-небудь цікаве»? Чи, можливо, збірник детективів Агати Крісті? 

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up