"Приватбанк" теж видаватиме "теплі кредити"

"Приватбанк" теж видаватиме "теплі кредити"

Вчора, 1 лютого, Голова Держенергоефективності Сергій Савчук провів зустріч з першим заступником Голови правління "ПриватБанку" Олегом Сергєєвим, з яким обговорив перспективи участі банку у різних проектах з енергоефективності та відновлюваної енергетики, зокрема у програмі «теплих» кредитів.

«Механізм співфінансування енергоефективних заходів, покладений в основу програми, виправдав себе і вже більше 215 тисяч українців змогли долучитися до енергозбереження та зменшити споживання енергоресурсів, скориставшись державною підтримкою, - повідомив Сергій Савчук, розповідаючи історію створення програми та хід її реалізації. – На сьогодні програма реалізується через три державні банки: "Ощадбанк", "Укргазбанк", "Укрексімбанк". Водночас ми зацікавлені в тому, аби населення мало ще більше свободи вибору стосовно банку та м’яких умов отримання «теплих» кредитів».

За результатами нещодавнього засідання Урядового комітету з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ПриватБанк планується включити до переліку банків-партнерів програми «теплих» кредитів. Завдяки підключенню ще одного потужного банку з новітніми технологіями буде посилено конкуренцію у банківському секторі, що дасть змогу здешевити вартість кредитів для домогосподарств та ОСББ та залучити більшу кількість учасників. 

У свою чергу Олег Сергєєв запевнив у зацікавленості банку долучитися до програми «теплих» кредитів та повідомив про додаткові переваги банку. За його словами, сьогодні банк – це потужна фінансова установа з великою клієнтською базою. Серед сильних сторін банку – наявність низки дієвих інструментів, які допоможуть громадянам не лише легко та швидко отримати «теплі» кредити, а й ефективно запланувати та реалізувати заходи з енергоефективності. Як пояснив Олег Сергєєв, дієвий інструментарій видачі кредитів, оцінка ризиків, контроль цільового використання кредитних коштів, верифікація продавців обладнання, моніторинг ефективності виданих кредитів, створення веб-платформ, де клієнти можуть прорахувати свої витрати на енергоефективні проекти, знайти виробників та постачальників послуг, – це та багато іншого може запропонувати "ПриватБанк" учасникам програми «теплих» кредитів.

Відео дня

У ході розмови сторони розглянули особливості роботи банків з населенням та ОСББ, обговорили перспективи реалізації програми у 2017 році та необхідне для цього фінансування. Особливу увагу було приділено й іншим можливим напрямкам роботи "ПриватБанку", зокрема, надання фінансування ЕСКО-компаніям на впровадження енергоефективних заходів у бюджетних установах та кредитування проектів з використанням відновлюваних джерел енергії.

За підсумками зустрічі сторони досягли згоди щодо необхідності попереднього узгодження умов роботи "ПриватБанку" в рамках Урядової програми з енергоефективності.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up