Представники громадськості Житомирщини запрошуються до участі у Всеукраїнській акції «Донеччина зустрічає своїх захисників»

Представники громадськості Житомирщини запрошуються до участі у Всеукраїнській акції «Донеччина зустрічає своїх захисників»

З 4 по 5 липня 2018 року у м. Краматорськ (гора Карачун) заплановано проведення Всеукраїнської акції «Донеччина зустрічає своїх захисників», -- повідомляє Житомирська ОДА.

Акція спрямована на збільшення кількості проведених зустрічей дітей і молоді з учасниками антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

До участі у заході запрошуються представники громадських об’єднань військово-патріотичного виховання, представники ветеранських організацій учасників АТО.

Учасники будуть забезпечені харчуванням під час заходу протягом двох днів 4-5 липня.

Відео дня

Організатори забезпечують проживання 1 добу (з 4 по 5 липня). Поселення у наметовому містечку м. Краматорськ г.Карачун можливо не раніше 13.00 (4 липня) . Загальна кількість міст для поселення у наметовому містечку — 200 учасників. Територія дозволяє взяти участь у заході з власним наметом.

Для відшкодування витрат за проїзд при собі необхідно обов’язково мати копії паспорта, ідентифікаційного коду та оригінали квитків в дві сторони на потяг чи автобус (або роздруковані електронні квитки). Не компенсуються квитки 1-го класу «Інтерсіті», класів «Люкс» та «СВ» у потягах.

Кошти за проїзд повертатимуться на карткові рахунки після проведення заходу.

Контактна особа -  Назаров Олексій, тел. (066) 790-47-73.

 Довідково. Захід «Донеччина зустрічає своїх захисників» організовано Міністерством молоді та спорту України спільно з департаментом сім’ї молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації та у співпраці з громадською організацією «Союз ветеранів АТО Донбасу», громадськими патріотичними організаціями Донецької області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up