Поліція затримала матір загиблої на пожежі в Романові дитини

Поліція затримала матір загиблої на пожежі в Романові дитини

Також у лікарні у тяжкому стані перебуває його 4-річна сестричка.

Після гасіння пожежі в приватному будинку в смт Романові було виявлено тіло 3-річного хлопчика. Поліція розпочала кримінальне провадження та затримала матір дітей, яка на момент загоряння перебувала вдома у нетверезому стані, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Досудове розслідування розпочато за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Попередньо, причиною пожежі стало порушення правил експлуатації побутових газових приладів, а на момент загорання 36-річна матір дітей знаходилася вдома разом зі знайомою та вживала спиртне.

Після пожежі жінки звернулися до лікарні, де у них діагностували отруєння чадним газом. Також було зафіксовано стан алкогольного сп’яніння обох (у матері дітей – 2,22 проміле).

Відео дня

Увечері 7 листопада поліцейські затримали матір дітей у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вона знаходиться у лікарні під охороною поліції.

4-річна дочка затриманої перебуває в Житомирській обласній дитячій лікарні. Медики оцінюють стан дитини як тяжкий.

Законодавством порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років.

Слідчі підготували повідомлення про підозру затриманій жінці та направили до місцевої прокуратури для погодження. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про прийняті рішення буде повідомлено додатково.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up