По парку тече річка, а комунальники не поспішають реагувати. ВІДЕО

По парку тече річка, а комунальники не поспішають реагувати. ВІДЕО

До журналістів газети «20 хвилин» звернулась житомирянка, яка розповіла про проблему у Житомирському міському парку ім. Ю. Гагаріна.

Виявилось, що жінка, прогулюючись, помітила справжню річку, яка тече в парку від приміщення колишнього дитячого садочка, стікаючи прямо до мосту. Житомирянка неодноразово повідомляла про це КП «Житомирводоканал», проте, за її словами, проблему вже два тижні не можуть вирішити.

Після спілкування з директором КП «Парк» Ігорем Леонченком виявилось, що у підприємстві про проблему знають, спеціалістів з водоканалу викликали, проте вони її так і не вирішили.

«Порив розташований десь на приватній території колишнього дитячого садочка. Наскільки мені відомо, комунальні служби про це знають та займаються вирішенням цієї проблеми. Аварійний автомобіль був, я сам його бачив: комунальники шукали витік, розривали землю, на певний час вода перестала текти, проте ненадовго», – зазначив Ігор Леонченко.

Відео дня

Керівник парку запевняє, що до спеціалістів Житомирводоканалу вони зверталися останній раз у понеділок, 18 жовтня, зараз чекають на розв’язання проблеми.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Luda Korotkaa

    Спишут за счет населения.

keyboard_arrow_up