Після відключення води у Житомирі всі бажають помитися

Після відключення води у Житомирі всі бажають помитися

У соціальних мережах активно обговорюють відключення цими вихідними водопостачання в місті. І це неважаючи на багаторазові запевнення, що «це відключення в останній раз»!

«Боже, ви не уявляєте, який сьогодні чудовий день у мене і моїх колег», - пише водій однієї з популярний служб таксі.- «Популярні маршрути за вчора: Богунія – Гідропарк, Корбутівка - Соколовський кар'єр, Польова - Богунський кар'єр. Всі хочуть помитися. Безсумнівно, роботи по усуненню потрібно проводити, але не кожен місяць! Пам'ятається мені, як на якомусь з заходів з директором водоканалу обіцяли, що подібного більше не повториться. І що в результаті ?! Миємося в річці в карантин, спасибі за прекрасні вихідні», - пише він.

Георгій Буравков, в минулому мер міста Житомира, також на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук розмістив наступний пост:

Відео дня

«У 2006 році готель Житомир був виставлений ​​на аукціон за 10 млн доларів, і був реальний покупець. Продаж було заблоковано через Верховний Суд України групою в особі Шелудченко, Гундича і в тому числі Сухомлина.

Ці гроші призначалися на реконструкцію Водоканалу, а саме: заміну насосного обладнання, засувок і магістрального трубопроводу. З огляду на в перспективі нестачу води з річки Тетерів, планувалося пробурити 50 артезіанських свердловин і будівництво 25-50 станцій знезалізнення води, що дозволило б знизити собівартість води в 2 рази.

При цінах 2006 року з отриманої суми грошей також вистачило б на ремонт ліфтового господарства та повного оновлення асфальтних покриттів кількох центральних вулиць.

У 2019 готель таки продали за 60 млн гривень. Тобто приблизно за 2 млн доларів США, що в п'ять разів менше ніж в 2006 році, а купівельна спроможність цих грошей з урахуванням інфляції в десятки разів нижче.

Наприклад, в 2006 році бюджет міста був 60 млн грн., а виручка при продажу готелю 50 млн. грн. Бюджет міста на сьогоднішній день складає 2.5 млрд грн, а продали готель за 60 млн. грн.

Що стосується самого Сухомлина, то хочу нагадати, що по ревізії КРУ 2007 - 2009 роки він особисто не доплатив до міського бюджету понад 1 млн доларів США за приватизацію кінотеатру Україна, за що і були порушені кримінальні справи проти нього, а цієї суми було б достатньо щоб почати реконструкцію водоканалу, а не брати багатомільйонний кредит, який будуть віддавати майбутні покоління.

Також важливим питанням залишається вибір дат початку ремонтних робіт, які збігаються з початком місцевих виборів, незважаючи на те, що в цьому році була тепла зима і більшість технічних робіт можна було виконати саме тоді.

Більш ніж зрозуміло, що Сухомлин в розпал пандемії, а також в 30-градусну спеку керується тільки особистим інтересом, а вже ніяк не інтересом городян».

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • овечкина

    Суки и Сухомлин и Никитин. Продают всё подряд, лучше бы за тарифами на комуналку следили.
  • Златком Андрей

    Най Жора розкаже як він землю під Ярмарок продав і решту землі продано за копійки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up