Підприємці Житомирщини можуть отримати до 93 тисяч гривень компенсації: як долучитися

Підприємці Житомирщини можуть отримати до 93 тисяч гривень компенсації: як долучитися

Підприємці Житомирщини можуть взяти дешевий кредит на розвиток свого виробництва сумою до 750 тис. грн терміном до 3 років та отримати до 93 тисяч гривень відшкодування (розмір облікової ставки НБУ на дату підписання договору).

Про це розповів голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

«Для підприємців, які хочуть розвивати своє виробництво, будуть створювати нові робочі місця, почнуть виробляти нову для області продукцію, ми надамо підтримку з обласного бюджету при укладанні кредитних договір. Ми допомагаємо не лише іноземним інвесторам, а й житомирським підприємцям. Це реальна підтримка місцевого бізнесу не словом, а гривнею. Розмір такої підтримки становить 12,5% від суми кредиту. Поки що ми затвердили максимальну суму кредиту у 750 тисяч гривень. Якщо буде потрібно, підвищимо цю межу», – сказав голова ОДА.

Ігор Гундич наголосив, що відшкодування можуть отримати ті представники бізнесу, які займаються обробленням деревини та виготовленням виробів з деревини та корка, виробництвом меблів, харчових продуктів, обробкою декоративного і будівельного каменю.

Відео дня

Претенденти на отримання відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами повинні відповідати наступним вимогам:

  • зареєстровані на території Житомирської області;
  • не мають заборгованості перед державним і місцевими бюджетами зі сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів;
  • реалізують бізнес-проекти, спрямовані на створення нових робочих місць;
  • працюють у межах вищезазначених видів діяльності.

Претенденти отримали кредити на:

  • придбання устаткування, обладнання інших основних засобів виробничого призначення;
  • модернізацію технологічного процесу виробництва з метою зниження його собівартості;
  • удосконалення системи управління виробничим процесом;
  • впровадження технологій енергоефективності у виробничий процес;
  • розроблення нових видів продукції (товарів);
  • промоцію бізнесу і пошук нових ринків збуту.

Банки-партнери даної програми – ПАТ КБ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк», ПАТ «Укрексімбанк» та ПАТ АБ «Укргазбанк».

Детальні умови та порядок надання відшкодування можна переглянути ТУТ.

Усі документи необхідно подати до департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської обласної державної адміністрації до 21.08.2017 року, за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, каб. 204.

Довідки можна отримати за телефонами: (0412) 47-44-92, 47-46-32.

За матеріалами прес-служби Житомирської ОДА

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up