Підприємства та установи області мають можливість залучити експертів з Німеччини

Підприємства та установи області мають можливість залучити експертів з Німеччини

Особливість програми полягає в тому, що фахівці-носії багаторічного досвіду, які є старші за віком та перебувають на пенсії, мають змогу інвестувати свій час, навички, вміння, досвід, контакти у експертну допомогу іншим.

Про це поінформувала Житомирська ОДА.

Підприємства, установи та організації Житомирської та інших областей України можуть подавати заявки на залучення німецької експертної підтримки за програмою Senior Experten Service (Служба Старших Експертів).

Senior Experten Service  це програма фонду німецької економіки, який за допомогою залучення німецьких експертів сприяє у розвитку економіки, освіти і соціальної сфери у багатьох країнах світу. Програма діє з 1983 року, працює також і в Україні.

Відео дня

Сфери діяльності, в яких працюють фахівці програми SES, це: різноманітні галузі промисловості, сільського господарства, торгівлі, будівництва, транспорту, зв'язку, інформатики, банківсько-страхового сектора, освіти, охорони здоров'я, туризму, публічного адміністрування та інших сфер діяльності.

Служба Старших Експертів об’єднує понад 11 тис. фахівців з різних галузей. За період роботи програми у світі було реалізовано понад 40 тис. проектів.

У Житомирській області програма SES розпочала активно розвиватися наприкінці 2017 року. У листопаді та грудні 2017 року в області працювали два німецькі експерти програми SES, з яких: один експерт працював у державній структурі (Агенція регіонального розвитку у Житомирській області), інший – у бізнес-компанії.

Хто може подавати заявки на участь у програмі: підприємства, установи та організації різних форм власності; фізичні особи – підприємці; навчальні заклади (вузи, коледжі, ПТУ, школи та ін.); органи місцевого самоврядування (заохочуються заявки від ОТГ); медичні заклади; заклади культури та мистецтва; неурядові громадські організації та фонди, тощо(перелік є відкритим).

Що потрібно для того, аби взяти участь у програмі?

  1. Скачати та заповнити проекту заявку на запрошення експерта (в проектній заявці максимально чітко прописати технічне завдання для експерта).
  2. Надіслати заповнену проектну заявку на електронну пошту [email protected] із зазначенням в темі листа  - «Senior Experten Service».

Завдяки участі у програмі SES Ваше підприємство (установа, організація) мають унікальну можливість отримати практичні поради та консультації німецьких фахівців високого рівня.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up