Новини війни: знеструмлена Луганщина та затори з бажаючих виїхати з окупованої Херсонщини

Новини війни: знеструмлена Луганщина та затори з бажаючих виїхати з окупованої Херсонщини

Про актуальні події коротко.

Луганщина повністю знеструмлена - у ході бойових дій поблизу Лисичанська російські окупанти знищили останню робочу підстанцію.

На виїзді з Херсонської області утворився багатокілометровий затор із тисяч автомобілів, які по декілька діб не пропускають російські загарбники. Про це повідомила уповноважена з прав людини Верховної Ради України Людмила Денісова.

Європейська комісія запропонувала надати Україні нову макрофінансову допомогу в сумі до 9 мільярдів євро — президентка ЄК Урсула фон дер Ляєн.

Відео дня

Анкара не схвалить членство Швеції та Фінляндії в НАТО, доки обидві країни нібито продовжують підтримувати терористичні угруповання, які становлять пряму загрозу національній безпеці країни, – Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган.

АЗС почали укладати угоди про поставки пального без державного регулювання. За попередніми даними ціни за 1 літр будуть наступні: ДП – 59грн, А98 – 56грн, А95 – 52грн, А92 – 52грн, газ – 39грн, – ЗМІ.

росія та білорусь відсторонені від найбільших міжнародних турнірів з баскетболу, це рішення ФІБА. Заборона поширюється на чемпіонати світу, змагання 3х3, а також право приймати змагання на своїй території.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up