Новини війни: жителі ОРДЛО відмовляються воювати проти ЗСУ

Новини війни: жителі ОРДЛО відмовляються воювати проти ЗСУ

Чергові ракетні удари і допомога від США.

Пакет, який підписав Джо Байден, передбачає майже $20 млрд озброєння, у тому числі $6 млрд прямої безпекової допомоги та $9 млрд на поповнення складів зброї, яку надсилає Пентагон Україні.

Жителі ОРДЛО відмовляються воювати проти ЗСУ, окупанти посилюють пропаганду. Як повідомляє ГУР МО, місцеві мешканці співпрацюють з розвідувальними та правоохоронними органами України. Також люди на окупованих територіях намагаються саботувати вказівки загарбників та уникати будь-якої співпраці з ними.

Україна разом з партнерами налагодила два альтернативних наземних маршрути для доставки продовольчого експорту і порятунку Африки та інших регіонів від голоду, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Відео дня

Начальника Миргородської районної військової адміністрації затримали за підозрою в отриманні хабаря, повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін. На росії знову «бавовна». Цього разу у Підмосков'ї горів знаменитий ЦАГІ – найбільший дослідницький центр у галузі авіації та космонавтики.

Вчора із застосуванням стратегічної авіації ворог наніс черговий ракетний удар крилатою ракетою повітряного базування по Одещині. Вдарили по промисловому підприємству з добривами. Внаслідок влучання на території підприємства утворилася вирва діаметром 12 та глибиною 3 метри. Зруйновані промислові об’єкти. Ані постраждалих, ані загрози природному середовищу і здоров’ю цивільного населення немає. 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up