Новини війни станом на 15:00

Новини війни станом на 15:00

Знову обстріли Харкова та авіаудар по Бахмуту: важливі новини війни станом на 15:00.

▪️Сьогодні вночі війська рф знову обстріляли Харків і нещодавно звільнене від загарбників село Циркуни, – начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Снаряд влучив у котельню Інституту проблем ендокринної патології. За попередніми даними, постраждалих немає. 

▪️ У Маріуполі з території зруйнованого Драмтеатру окупанти вже другий день вантажівками вивозять тіла загиблих.  «Окупанти продовжують розбір завалів Драматичного театру. Наші джерела повідомляють, що вчора і сьогодні тіла загиблих вивозили кілька разів вантажівками у бік Старого Криму», - повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

▪️Росіяни знову завдали авіаудару по Бахмуту, – голова Донецької ОВА Павло Кириленко. Снаряди влучили у п’ятиповерхівку, приватний будинок та адміністративну будівлю. У приватному будинку рятувальники витягнули з-під завалів 6 людей, їхній стан — задовільний.

Відео дня

▪️  НБУ 18 травня отримав від Міністерства закордонних справ і справ Співдружності націй та розвитку Великої Британії 5 млн фунтів стерлінгів (або понад 182 млн гривень у еквіваленті) на спецрахунок, відкритий для підтримки ЗСУ.

▪️ ООН надала будівельні матеріали для термінового ремонту приватних будинків у Запорізькій області, що пошкоджені від обстрілів російськими військами.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up