Новини війни : російський крейсер "Адмірал Макаров" увійшов в акваторію Чорного моря

Новини війни : російський крейсер "Адмірал Макаров" увійшов в акваторію Чорного моря

Актуальні події дня.

російський крейсер "Адмірал Макаров" увійшов в акваторію Чорного моря. Ворог намагається закріпитися на о. Зміїний, стягуючи туди засоби ППО. У цьому ж районі відбувається перегрупування та маневрування відповідних сил чорноморського флоту рф. - Речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За інформацією прокуратури через обстріли військовими рф Білозерської громади Херсонщини загинуло 2 жінки, ще 5 місцевих жителів отримали осколкові поранення, серед них двоє малолітніх дітей.

Окупанти мобілізували всі зусилля на захоплення Сєвєродонецька. Війська рф також розпочали штурм Тошківки, зараз точаться бої.

Відео дня

Сьогодні вранці російські окупанти нанесли удари в районі Павлового Поля на Харківщині, снаряд влучив біля зупинки громадського транспорту. 1 чоловік зазнав поранень вибуховою хвилею. За добу загалом по Харкову - 2 поранених.

В Україні вперше заарештували мера-колаборанта Олександра Харченка. Під час тимчасової окупації Київської області загарбники призначили його мером Димера, а заразом і «управителем» Катюжанки та Ясногородки. Наразі з'ясовують його причетність до передачі ворогу інформації про членів територіальної оборони та українських ветеранів АТО.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up