Неподалік Житомира розшукали жінку, яка понад добу бродила лісом, бо хотіла прогулятися

Неподалік Житомира розшукали жінку, яка понад добу бродила лісом, бо хотіла прогулятися

29 вересня до поліції звернулася літня житомирянка з повідомленням щодо зникнення її 42-річної доньки. Пенсіонерка розповіла, що жінка учора пішла з дому гуляти і не повернулася. На прогулянку вона не взяла з собою мобільного телефону, що ускладнило її пошуки.

Про подію повідомили у Житомирському районному управлінні поліції.

Матір зниклої також вказала, що її донька має проблеми зі здоров’ям та потребує сторонньої допомоги, тож де вона може бути, їй невідомо.

На розшук зниклої були орієнтовані усі патрулі, які працювали у місті. Поліцейські перевіряли місця значного скупчення людей, паркові зони, проте жінки там не було.

Відео дня

Рано-уранці 30 вересня до правоохоронців надійшла інформація від грибників, які у лісовому масиві неподалік села Левкова знайшли документи та верхній одяг розшукуваної.

На місце, вказане у повідомленні, одразу ж виїхали оперативники. Поліцейські почали прочісувати місцевість і вже скоро виявили саму розшукувану, змерзлу та одягнену не по погоді.

Поліцейським жінка розповіла, що пішла з дому гуляти. У ліс вирушила, щоб помилуватися пейзажами, а потім заблукала.

Поліцейські переконалися, що жінка не потребує надання невідкладної медичної допомоги, доставили її додому та передали родичам.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up